Kulinariske opskrifter

Kulinariske makkerpar

Jeg kan nævne rigtig mange kulinariske makkerpar, som slet ikke er til at komme uden om, men blandt mine favoritter er især lam og rosmarin
Kulinarisk kalender 7. december

Kulinarisk kalender 7. december

I dagens kulinariske kalender kommer der en lille klumme om rengøring. Hold dit hus rent. Hver torsdag tager jeg handsker på og gør rent
Kulinarisk Kalender den 13. december

Kulinarisk Kalender den 13. december

Dagens kulinariske kalender indeholder en gaveide. GIV EN GAVE DER. SMAGER OG GIVER GOD SAMVITTIGHED. Til fordel for Danmarks Indsamling holder vi restaurant i

Følg i romernes kulinariske fodspor

Mange af hendes kulinariske tips er i Pigneto, der er et gammelt arbejderkvarter. Så med Smagen af Rom i tasken, håber vi, at du oplever byen på en anden måde, og at du får nogle ægte romerske kulinariske oplevelser
Kartoffel-porre suppe

Kartoffel-porre suppe

Kartoffel-porre suppe – Tidligere – i de ”gode, gamle dage” – var supper kogt på ben eller kød. Således fik man klare supper med grøntsager – og måske kød – i, oksekødssuppe, hønsekødssuppe og lignende
Gulerodsboller med havregrød

Gulerodsboller med havregrød

Det er desværre ikke så tit, at folkeskolens hjemkundskabsundervisning byder på de helt store kulinariske oplevelser, men disse boller er et bevis på, at der trods alt er undtagelser
Kyllingeruller med Pikant ost og bacon

Kyllingeruller med Pikant ost og bacon

En blanding skabt i den kulinariske himmel. Kyllingeruller med Pikant ost og bacon. Udgivet den 6. april 2016 by Karen Engell Dalsgaard
NOMA

NOMA

Når man har spist på verdens bedste restaurant, bør man da dele ud af oplevelsen, ikk. -Det har jeg i hvert fald tænkt mig at gøre
5 lækre retter med blomkål

5 lækre retter med blomkål

Blomkålsris er en af vor tids vigtigste kulinariske opdagelser. Del. Blomkål er en fantastisk grøntsag og så er der den helt fantastiske egenskab ved blomkål at de kun har omkring 25 kalorier per 100 gram eller sagt på en anden måde
Opskriften på kålsuppen

Opskriften på kålsuppen

- i tilfælde af, at andre vil prøve denFor faktisk smager den slet ikke helt så tosset endda - tværtimod
Snobrødsdej

Snobrødsdej

Snobrødsdej – Det er så hyggeligt at bage snobrød. Det er ikke fordi snobrød er en kulinarisk oplevelse – okay det smager fint, men ligefrem at kalde det gourmetmad, det ville være en overdrivelse – næ, nej, det er traditionen med måden at lave det på
Andesauce til juleaften

Andesauce til juleaften

At bruge tern og kulør er ikke ud af kokkens grundbog, men her må den kulinariske korrekthed vige for traditionerne, og juleaftenens nødvendighed
Krabbesalat

Krabbesalat

I de næste dage skal jeg besøge det kulinariske Irland og jeg glæder mig vildt til at opleve det skønne grønne og frodige land