Kulinarisk Sydfyn har fået lidt af en kultstatus her i (mad)bloggerland de seneste år. Ikke mindst fordi antallet af bloggere blandt de besøgende hvert år stiger en lille smule
Dagens kulinariske kalender indeholder en gaveide. GIV EN GAVE DER. SMAGER OG GIVER GOD SAMVITTIGHED. Til fordel for Danmarks Indsamling holder vi restaurant i
Mange af hendes kulinariske tips er i Pigneto, der er et gammelt arbejderkvarter. Så med Smagen af Rom i tasken, håber vi, at du oplever byen på en anden måde, og at du får nogle ægte romerske kulinariske oplevelser
Kartoffel-porre suppe – Tidligere – i de ”gode, gamle dage” – var supper kogt på ben eller kød. Således fik man klare supper med grøntsager – og måske kød – i, oksekødssuppe, hønsekødssuppe og lignende
Det er desværre ikke så tit, at folkeskolens hjemkundskabsundervisning byder på de helt store kulinariske oplevelser, men disse boller er et bevis på, at der trods alt er undtagelser
Blomkålsris er en af vor tids vigtigste kulinariske opdagelser. Del. Blomkål er en fantastisk grøntsag og så er der den helt fantastiske egenskab ved blomkål at de kun har omkring 25 kalorier per 100 gram eller sagt på en anden måde
Snobrødsdej – Det er så hyggeligt at bage snobrød. Det er ikke fordi snobrød er en kulinarisk oplevelse – okay det smager fint, men ligefrem at kalde det gourmetmad, det ville være en overdrivelse – næ, nej, det er traditionen med måden at lave det på