Sommeren nærmer sig, så jeg har været i køkkenet for at lave is. Denne gang har jeg forsøgt mig med en yoghurt is med rabarber, som er lavet uden ismaskine
I lørdags lavede jeg brændte mandler til ære for min far (og måske også lidt til ære for mig selv). Lige så længe jeg kan huske, har min far elsket den form for juleknas, og jeg købte det tit med hjem til ham, hvis jeg var inde i byen omkring juletid
Karamel – uden tilsat sukker. Sukkerfri karamel. Kan det virkelig smage godt. Her er svaret. JA. De her er simpelthen så lækre og kan laves med mange forskellige smagsvarianter
Så er det blevet sommer. Jeg har længe reklameret med denne herlige opskrift på min Facebookside, men det er lidt med vilje, at mine is-opskrifter først kommer på bloggen nu
Denne Iskremen er super enkel å lage, og smaker skikkelig godt. Du kan lage den i all slags smaker , her er det bare fantasi og smaksløker som setter grenser
Der dannes nu krystalliseret chokolade. – Der vil være en del overskydende krystalliseret hvid chokolade, men det er nærmest umuligt at lave en mindre portion
Den lækre parfait blev dog ikke krystalliseret – jeg tror bl. . og hvor er det da en utaknemmelig ting at fotografere, et motiv der vil smelte kan virkelig stresse en multitaskende, forvirret køkkenrytter som mig – så forestil dig isen en smule mere frossen, så ville den være lige i skabet