Krystalliseret opskrifter

Skildpadder med karamel og rom

Skildpadder med karamel og rom

I påsken gik jeg amok i køkkenet og fik kreeret en del lækre godter, som de her skildpadder med karamel og rom
Frozen yoghurt is med rabarber

Frozen yoghurt is med rabarber

Sommeren nærmer sig, så jeg har været i køkkenet for at lave is. Denne gang har jeg forsøgt mig med en yoghurt is med rabarber, som er lavet uden ismaskine

Brændte mandler

I lørdags lavede jeg brændte mandler til ære for min far (og måske også lidt til ære for mig selv). Lige så længe jeg kan huske, har min far elsket den form for juleknas, og jeg købte det tit med hjem til ham, hvis jeg var inde i byen omkring juletid
Daim Islagkage med Mandelbund

Daim Islagkage med Mandelbund

Jeg lavede denne dessert juleaften, og den er helt sikkert velegnet til de fleste festlige lejligheder og de fleste typer mennesker
Brændte Mandler

Brændte Mandler

Som så mange andre elsker jeg brændte mandler
Nice cream iskage med kakaobund

Nice cream iskage med kakaobund

Så er det blevet sommer. Jeg har længe reklameret med denne herlige opskrift på min Facebookside, men det er lidt med vilje, at mine is-opskrifter først kommer på bloggen nu
Hjemmelavet flødeis

Hjemmelavet flødeis

Denne opskrift er ikke helt min egen, men en videreudvikling af en opskrift fra bloggen Que sera veganista
Brændte mandler

Brændte mandler

Brændte mandler er noget jeg kan huske, helt fra jeg var barn. Min far har altid lavet dem selv, til jul
Opskrift på hjemmelavet bolcher

Opskrift på hjemmelavet bolcher

Redskaber til bolsjekogning. En rustfri stålkasserolle med låg (ikke. aluminium). Bageplader en lille si sakse decilitermål bolsjetermometer
Jordbærparfait

Jordbærparfait

Den lækre parfait blev dog ikke krystalliseret – jeg tror bl.  . og hvor er det da en utaknemmelig ting at fotografere, et motiv der vil smelte kan virkelig stresse en multitaskende, forvirret køkkenrytter som mig – så forestil dig isen en smule mere frossen, så ville den være lige i skabet