På den måde krystalliserer sukkeret sig ikke. I påsken gik jeg amok i køkkenet og fik kreeret en del lækre godter, som de her skildpadder med karamel og rom
Flødebolle muffins – uden tilsat sukker. Flødebolle muffins – ja det lyder lidt sjovt ikke. Ikke desto mindre er det en utrolig lækker smagskombination, som jeg første gang så, i en af de Facebook-grupper, som jeg er medlem af
I lørdags lavede jeg brændte mandler til ære for min far (og måske også lidt til ære for mig selv). Lige så længe jeg kan huske, har min far elsket den form for juleknas, og jeg købte det tit med hjem til ham, hvis jeg var inde i byen omkring juletid
Når jeg laver is bruger jeg gerne Dansukker bagsukker, da det nemmere bliver pisket helt ud i æggeblommerne, og dermed undgår jeg at isen krystalliserer
Karamel – uden tilsat sukker. Sukkerfri karamel. Kan det virkelig smage godt. Her er svaret. JA. De her er simpelthen så lækre og kan laves med mange forskellige smagsvarianter
Kan godt holde sig nogle dage i køleskab - smagen forbliver god, men konsistensen bliver let knasende (Sukrinen krystalliserer åbenbart, når den køles ned)
Så er det blevet sommer. Jeg har længe reklameret med denne herlige opskrift på min Facebookside, men det er lidt med vilje, at mine is-opskrifter først kommer på bloggen nu
Den skal ikke røres rundt, efter den er kommet i fryseren, og den krystalliserer ikke. Denne opskrift er ikke helt min egen, men en videreudvikling af en opskrift fra bloggen Que sera veganista
. og hvor er det da en utaknemmelig ting at fotografere, et motiv der vil smelte kan virkelig stresse en multitaskende, forvirret køkkenrytter som mig – så forestil dig isen en smule mere frossen, så ville den være lige i skabet