Skær nakkefileten i halve skiver (skær ikke helt igennem). 750 g nakkefilet. En opskrift jeg husker fra min barndom, men som stadig holder og er ret nem at lave, er husarsteg
1200g Nakkefilet (svin). 1200g Nakkefilet (svin). Denne ret er en rigtig dejlig tung efterårsting og nem at lave i store portioner til mange mennesker og samtidig kræver den ikke meget forberedelse, men tilgengæld masser af tid til at passe sig selv
Kødet (nakkefilet) er også lavet på grillen (ikke krydret) - ligesom flute også er. Kartoflerne er nye danske kartofler, skrubbet, skåret i både, krydret med olie og krydderri, lavet i en bakke på grillen
Brun nakkefileten grundigt i smør. 1 kg nakkefilet. Skræl pastinakkerne og skær dem i tynde skiver. Kog dem et par minutter i skyen, tag dem op og lad dem dryppe godt af
1 nakkefilet på ca. 1 nakkefilet på ca. 6. december. Det går ikke kun at spise småkager og drikke gløgg, der skal også ordenligt mad til og her er en dejlig steg med en god og fyldig salat til