og de blev hakket og puttet i rodfrugtmosen. Kog dem uden salt – ellers er de ikke til at mose. Mos dem, rør med salt og juster konsistensen med lidt mælk
Det ser ikke ud af meget, men smagen i denne orientalske gryde med kartoffelmos var virkelig god. Hæld vandet fra kartoflerne og mos med en kartoffelmoser
Jeg lagde en oksepølse og lidt tomater ovenpå auberginen og klatter af avokadomos og hytteost (ca. 2) Mos advokadoerne til en mos, og smag til med salt og peber
Grov mos. Mos kartoflerne med en gaffel til en dejlig grov tekstur opnåes, den må gerne have bid. Virker mosen tør kan lidt mere smør tilsættes, synes man det bliver for fed kan noget af smørret erstattes med mælk, men smør giver det bedste resultat
Brændende kærlighed er en rigtig familiefavorit, men hvis den laves helt traditionelt med kartoffelmos, bacon og løg, så kan der være temmelig langt til ønsket om mange grønsager
Mos kartofler og torskerogn og ælt godt sammen. Jeg var lidt skeptisk, da jeg stødte på denne opskrift på torskerognsfrikadeller, men de fungerer rigtig fint, og er et godt alternativ til de almindelige fiskefrikadeller