Retten er hurtig at lave og smager af en masse. Denne ret er bygget op omkring en smagfuld, sød og spicy glaze, der gør sig rigtig godt sammen medmørbrad, nudler og grøntsager
Gnid mørbradenmed blandingen og stil den i køleskabet til næste dag. Udarbejdet af Dorte Asbjørn Få inspiration til flere kaloriefattige og lækre opskrifter med svinekød her
Hæld resten af soyasauce og honning over grøntsagerne. Mørbraden brunes på panden på alle sider og lægges derefter i et ovnfast fad med resten af marinaden
) som altid skulle vi have noget god mad og hygge, så jeg lagde hovedet i blød om hvad det skulle være og fandt så en svinemørbrad i fryseren og tænkte jeg kunne gøre noget lækkert ved den
Bland grøntsager, mozzarella og kartofler og servér det sammen med de ostegratinerede mørbradbøffer. Læg dem i et ildfast fast, kom mornaysauce ved og krydr mørbradbøffernemed salt og peber