Salaten går godt som tilbehør til fx kylling, lam eller oksekød, men kan også sagtens spises alene. En af dagene fik vi en krydret og virkelig lækker linsesalat til forret
Lammekoteletter med krydret crust6 små lamme koteletter1 dl mel krydret med friskkværnet peber3 spsk grov sennep1 spsk honning80 gr rasp lavet af daggammelt brød2 kviste rosmarin1 kvist timian1 spsk friske salvieblade1 citron3-4 spsk olie til stegningVend lammekoteletterne i det krydrede mel
Servér lam og blomkål med brød til at dyppe i hvidvinsskyen. Krydr lammekødet med salt og peber og steg på en godt varm grillpande i cirka 4 minutter på hver side alt efter tykkelse. 4 lammefileter
Lam er bare så godt -og er så mye mer enn bare fårikål og pinnekjøtt. Det beste på lammet er jo det som ikke går i fårikålgryta, nemlig de herlige små filetene
lidt godt brød 1 pakke svinekoteletter eller lammetern 400 g. Kom couscous i en skål, tilsæt 5 dl kogende vand, 1 spsk salt og 2 spsk olie, dæk skålen med film og lad den trække i 5-10 minutter
Tenker tilbake på herlige august-dager, med lam på beite og naturen fylt opp med sopp, frukt og bær. Mens vi venter kan vi kose oss med noen smakfulle retter av lam fra Gudbrandsdalen
Smakelig måltid med saftig krydretlammekjøtt, herlig pasta med pesto, peppersmaken fra ruccola, sprø crispy salat, sødme fra jordbær og melon -og smaksrike, sprø reddiker som prikken over i'en ♫♪
Start med saucen på tallerkenen og fordel herefter lam, tomater og auberginepakke oven på saucen. 1 kg lammesteg. 3) Krydr lammesteget med salt og peber. 4) Varm ovnen op til 120 grader, og steg lammestegen i ovnen i ca. 10) Skær lammestegen ud i tynde skiver