Disse halve, fyldte og dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligt simple med hytteost, frisk persille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter og bliver sprød i ovnen
Smør et ovn fad med lidt olie, læg aubergine, kødsovs og ostesovs lagvis. Kødsovs. Hvidløg og forårs løg svitses i en gryde, tilsæt kød og brun det godt i gennem
Grillede Marokkansk Krydret Ok. Jeg er ikke den største kød-spiser, men jeg kan nu godt lide et saftigt stykke kyllingebryst, en langtidssimret kødsovs eller nogle gode oksedeller, fx med tomatsovs a la Lady og Vagabonden – som forresten er min livret
Jeg syntes hurtigt en kødsovs kan blive kedeligt hvis ikke den bliv krydret ordentlig. Aftensmaden tirsdag aften skulle egentlig have bestået af kødsovs og revet gulerødder, men jeg havde fået fingerne i et billigt hvidkål - så det blev til kål wraps i stedet for