Det ser ikke ud af meget, men smagen i denne orientalske gryde med kartoffelmos var virkelig god. Hæld vandet fra kartoflerne og mos med en kartoffelmoser
En rest kartoffelmos, dejligt krydret med hvidløg, lidt mel og æg – og et varmt vaffeljern – jamen altså – der var ikke noget der hang i eller drillede – og de var lige til at løfte over på bageristen
Vi smutter lige til Indien og skal have en varmende indisk gryderet med linser, kikærter og mørbrad – den har masser af smag og smager lækkert med perlebyg til (eller alternativt kartoffelmos – den er dog ikke medregnet i indkøbslisten)
Server med kartoffelmos, rødbeder og f. Bankekød på Nudansk med Kartoffelmos til 2 personer. Bankekød er en meget gammeldags ret, og i gamle dage bankede man på kødet for at mørne det
Medaljoner af svinemørbrad med kartoffelmos1 svinemørbradPeber3 kviste timian7-800 gr kartofler2 dl græsk yoghurt4 spsk olivenolieAfpuds og skær sener fra mørbraden
Fars i Fad med hele Porrer og Kartoffelmos til 2 personer. Når alt skal i et enkelt fad og i ovnen kan størstedelen af opvasken ordnes, mens maden laver sig selv færdig
Mos imens kartoflerne, spæd med kartoffelvand eller lun mælk, til mosen har en passende konsistens, tilsæt olivenolie eller smør og smag til med salt og peber
Server fisken med pesto udover og med kartoffelmos til. Pesto50 gr pinjekerner100 gr hel parmesan1 bundt bredbladet persille11/2 dl olivenolieRist pinjekernerne til de er gyldne på en tør pande
Jeg elsker kartoffelmos, men konsistensen kan jeg godt blive lidt træt af. Så da jeg et sted så en irsk opskrift, hvor mosen får en lækker topping, var jeg henrykt