en rest afpudset steg, fx flæskesteg, lammekølle eller oksesteg. Antal portioner 1 person 2 personer 4 personer 6 personer 8 personer Vælg en rest afpudset steg, fx flæskesteg, lammekølle eller oksesteg 5 forårsløg i tynde ringe ½ dl hakkede friske basilikumblade 175 g Karolines Køkken® Pasta- & gratineringsost 30% 1 dåse hakkede tomater 1 rød peberfrugt i små tern 2 finthakkede zittauerløg 3 spsk sød chilisauce 1 tsk groft salt 75 g sorte og grønne oliven Pynt frisk basilikumblad Tilbehør 300 g tørret fuldkornsspaghetti
Opskrift. 1 flæskesteg på omkring 1,6-1,8 kg. 1/2 grofthakket saltet citron (opskrift her). 1 flæskesteg på omkring 1,6-1,8 kg Ca. 1/2 grofthakket saltet citron (opskrift her)
Vi er herhjemme glade for flæskesteg med hele svineriet, og jeg laver en virkelig god, brun sovs. Herunder får du opskriften på den lækre skinkeculotte og tilbehøret
Jeg kendte ikke til porchetta før, og til dem der ikke lige ved hvad det er, så er det en italiensk steg – svinemørbrad omviklet af svineslag – af svinekød krydret med hvidløg og friske krydderurter