Jeg fik kartoflertilberedt på den måde første gang på Henne Kirkeby Kro for mange år siden. Drys med de hakkede krydderurter og salt, læg smørklatten ved og pak bagepapiret godt sammen om kartoflerne
tørrede eller friske krydderurter efter eget valg. Du kan brugen hele, små kartofler, eller du kan skære dem ud i halve, tykke skiver, tynde skiver, tern eller chunks, eller hvad du nu synes, passer til den ret, du vil servere råstegte kartoflertil
friske krydderurter (jeg foretrækker persille, kørvel eller basilikum). Jeg har genopfundet min kærlighed tilkartofler med disse knuste kartofler med hvidløgssmør og parmesan
Læg den friske krydderurter oven på kødet og vikl bacon om så hele kødet er dækket. 1 oksemørbrad til de antal personer i er. 1 god dusk frisk timian - andre krydderurter kan også sagtens bruges. Skær i 1 cm tykke skiver og server med kartofler, sovs og salat til. 1 god dusk frisk timian - andre krydderurter kan også sagtens bruges
Tag kødet ud af posen og rens for krydderurterne (gem væsken fra posen til saucen), inden kødet skal på en grill så varm som bare pokker, så du får den fineste og lækreste stegeskorpe – pas på, for der kommer sgu’ lidt flammer, for fedtet for kødet er nogen nær flydende i forvejen, når det rammer grillen
kartoflertil. Det er meget let og hurtigt at forvandle en helt almindelig svinemørbrad til lidt af et festmåltid ved at fylde den med fx hvidløg, krydderurter, citron/lime og tomater eller soltørrede tomater