Skær dem i stave og server dem med mayonnaisen. 1 dl økologisk mayonnaise 1 spsk grovkornet sennep 1 spsk hakket bredbladet persille 1 spsk hakket frisk basilikum 1 spsk hakket purløg 1 bundt nye gulerødder Bland mayonnaisen med sennep og de hakkede krydderurter
kaviar eller som her ørredrogn, hakket rødløg, krydderurter som purløg, kørvel, løvstikke, karse, hakkede rejer, hakket røget laks (pyntet med et par strimler laks på toppen), karry - der er uanede muligheder
Hak krydderurterne fint og bland med mayoen, tilsæt moset avokado, chili, salt og peber. Jeg er blevet som helt BESAT af forskellige salater, der især indeholder de to (i min optik) vigtige ingrendienser til god mæthed – nemlig kål og mayonnaise
Hak krydderurter og kom dem i dressingen. mayo. Bland fromage frais, mayo og sennep. 1 håndfuld friske krydderurter fx persille og purløg. 1 spsk mayo. 1 håndfuld friske krydderurter fx persille og purløg
Jeg elsker friske krydderurter. Duften når man river dem over, deres friske udseende og smagen. Men, nu hvor vinteren nærmer sig og urterne hober sig op i haven, er det tid til at få dem anvendt inden frosten sætter ind
Masser af friske krydderurter (salvie, oregano, timian, basilikum var vist det, som jeg brugte, husker jeg ikke helt galt, men brug, hvad du kan få og li’)