Pensl kringlernemed smeltet smør efter bagningen og dyp dem i sukker. • I stedet for runde boller, trilles dejstykkerne aflange og formes til kringler eller knyttes til en knude
- eller det er i hvert fald hvad det lignerFor egentlig burde det have lignet mere "kringler", meeeen jeg synes nu altså mere de ligner en kæmpe bunke skæg-kager
En uge, som var fyldt med masser af kage, chokolade, Rittersport og dejlige oplevelser. Når dejen er tilpas fast, æltes smørterningerne med - tilsæt eventuelt det sidste mel
Opskriften på dejen er fra Karolines Kager, men jeg har brugt en anden fremgangsmåde blandt andet mere hævetid, og til fyldet har jeg blot valgt almindelig kanelremonce
Mmmm, kageglæde. Men jeg synes det skulle formes som en rund kringle istedet - dermed gjort. Imens laves fyldet - rør det bløde smør sammen med brun farin og kanel
Vores kroppe er arbejdende maskiner, som har brug for næring, og når det kommer til fedt bliver det lidt kringlet at forklare hvilke fedtstoffer der er gode i hvilke situationer