S. o. m. j. e. g. s. k. r. v. i. t. d. n. l. æ. ,. u. å. a. b. y. D. h. f. C. -. c. p. ). J. 5. 0. ø. I. B. A. M. E. K. (. 4. 1. 3. 2. O. 6. %. ½. F. G. Æ. L. R. T. /. P. 8. N. H. V. 9. w. ) g
Tilføj æggehviderne lidt ad gangen, og rør/ælt dejen sammen, til den er ensartet. Pisk sigtet flormelis med lidt af æggehviderne med en håndmikser, til glasuren er helt hvid og luftigt
Mål flormelis op i en skål og tilsæt en æggehvide. Vær forsigtig med at tilsætte formeget æggehvide, for hvis der er for meget kan din kransekage flyde ud i ovnen
Ælt i hånden eller i røremaskine til marcipanen er helt uden klumper. OpskriftTil 15 toppe500 g marcipan170 g rørsukker3 æggehvider (95 g)Sukker og æggehvide blandes sammen - kan stilles på køl for at opløse sukkeret lidt. 3 æggehvider
S. å. b. l. e. v. k. r. a. n. s. g. f. æ. d. i. ,. m. t. o. G. O. D. T. N. Y. Å. R. I. L. A. E. -. ). c. 1. p. y. h. j. u. K. 5. 0. 3. ø. P. 7. 4. 2. (. H. B. 8. V. r l
Et ganske godt kompromis er kransekager og så bliver det simpelthen ikke nemmere. Onsdag satte min læge mig i behandling for en "kold" lungebetændelse, og i nat følte jeg for første gang i over en uge en lille ændring
T. i. l. n. y. t. å. r. h. ø. e. k. a. s. g. S. j. v. f. o. æ. ,. m. J. d. H. u. L. c. b. I. p. D. (. ). G. O. 3. 0. 5. 1. 2. 8. -. K. /. R. B. 9. P. é
N. y. t. å. r. s. k. a. n. e. g. j. L. d. o. m. p. v. i. l. æ. h. ,. u. D. f. M. /. b. ø. ". c. ). S. K. 6. -. 8. 3. 5. 0. 1. 7. I. F. ½. 2. E. B. P. T. (. R
Bemærk at de både kan fryses ned med eller uden glasur. ¼-½ pisket æggehvide. Nytår er ved at nærme sig og derfor kommer her min opskrift på kransekager fra sidste år, inspireret af Femina