på hver side, tag dem af panden og læg dem i ovnfast fad, drys med salt og peber. skær løg og hvidløg i små tern og brun dem af i en gryde med lidt smør, tilsæt paprika, de flåede tomater og tomatpureen og lad det lige varme op, tag gryden af varmen og blend det hele til en tyk sovse med stavblenderen, tilsæt fløden
Alt skal med og stegekraftskyen er vigtig som smagsgiver. Svinekoteletter kan også bruges). fløde. Dæk med folie, så risikerer du ikke at den gode sauce bobler ud, hvis dit låg ikke slutter helt tæt
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
Generelt er jeg ikke specielt meget til svinekoteletter, da de oftest er så små og tynde og med et split sekund for meget påpanden bliver de ulideligt tørre og seje
Herefter varmes panden op og koteletter steges først på fedtsiden. en halv time før servering vendes koteletterne i olivenolie og krydres med salt og peber
et par friske cherrytomater skåret i halve ogsåpaprikaoreganosaltpeberKoteletterne steges påpanden i lidt margarine, så de lige får lidt farve - krydres med salt, peber og paprika
Steg dem gyldne i margarine påpanden ved middelvarme. Jeg har en standardopskrift påkoteletter i fad, som jeg oftest bruger, men nogle gange skal der ændres lidt
lidt ekstra vand eller mælkKoteletterne brunes påpanden og lægges taglagt i et ildfast fad. Hvor denne opskrift stammer fra kan jeg ikke huske, jeg har haft den på en håndskrevet seddel
2 koteletter brunet påpandenmed salt og peber½ løg og et fed hvidløg brunet efter følgende med 1 stor tsk paprika1 snittet rødpeber/snackpeber3 champignon snittetlidt bacon eller tørret skinke (jeg har en tør skinke i spisekammeret)et skvat flødeDe fint snittede grøntsager kom i bunden af et lille ovnfast fad, korteletterne ovenpå, og flødepå. Jeg fandt 1 pakke, stødte men friske fad koteletter i containeren, det betød 3 middage i fryseren, så nu venter vi bare på hvordan det bliver. 2 koteletter