Dette er mere eller mindre et remake af BBQ koteletter, alt dog lidt enklere, da de er skåret i forvejen, jeg havde allerede lidt BBQ sovs og kørte dem blot pågasgrillen
Koteletterne krydres med salt og peber og pensles med BBQ-saucen. 2 skaftkoteletter. Smid dem på en brandvarm grill i 4-5 minutter (alt efter størrelsen på kødet) uden at røre kødet. Vend det herefter og steg 4-5 minutter på den anden side også. Lad koteletterne hvile i 5-6 minutter inden servering
koteletterne ud med kylling og derfor blev fremgangsmåden lidt anderledes. Squashen skæres i skiver, pensles med lidt olie og salt og peber og grillespå
Grøntsager pågrill. Det skal være nemt og overskueligt at være på glutenfri og mælkefri diæt, derfor kommer jeg også med gode råd og vejledning til, hvor flere af produkterne kan købes
Krydr koteletterne med salt og peber, og smid dem på en uhyggelig varm grill ved direkte varme. Server koteletterne med jordbærsalaten, som lige får lidt friskhakket oregano over sig
Koteletter (gerne pågrill) med grøn broccoli salat. Silje skal faktisk på madskole hele denne uge, så vi er spændt på, om hun går fra at være lille hjælper til store hjælper i køkkenet
3 skaftkoteletter. Tag koteletterne ud 15 minutter inden de skal pågrillen, så de lige kan nå at varme sig lidt inden. Krydr herefter med salt og peber og smid dem på en brandvarm grill ved direkte varme i 6-7 minutter på hver side