Spis påbund af blomkålsmos, brocoolimos eller stegt hvidkål. Steg baconet og læg ovenpåkoteletterne. Det var en menneskealder siden jeg havde fået koteletter i fad og det smagte endnu bedre end jeg huskede det
Vi har lige fået leveret nogle lækre tykke koteletter fra det økologisk landbrug ” Johannesminde”. Efteråret byder stadig på skønne lune dage som giver stor lyst til at grille
Ovenpå retten drysses karse og æbletern og især æblerne gør noget rigtig godt for retten. Så kom der bund i indlæggende der lå klar til bloggen, og derfor er det et par dage siden sidst
Inspireret af en helt anden ret hos newyorkerbyheart nemlig Laks Walevska, der kom jeg til at tænke på de "færdigretter" man kan købe hos nogle slagtere, nemlig kotelet, mørbradbøf eller lignende, med kartoffelmos og sovs i "reden"
Fyldte koteletterKoteletter med lækkert fyld. Fisk påbund af grøntsager Man kan sagtens bruge andre slags fisk – rødspættefileter, hornfisk, makrel… Kig i hos fiskehandleren