Koteletter med porrer opskrifter

Koteletter og Porrer i Fad

Koteletter og Porrer i Fad

Server koteletter og porrermed pasta og et drys basilikum. Koteletter i fad er normalt noget med tomatflødesauce og champignoner, men i denne version er koteletterne i fad med porre og mornaysauce
Koteletter i hollandaise-porresauce

Koteletter i hollandaise-porresauce

De skiveskårede rå porrer og stegte løg kommes i den simrende hollandaise sauce og koges med i et minuts tid
Koteletter i kokos og karry

Koteletter i kokos og karry

Start med at krydre koteletternemed karry, salt og peber. En hurtig ret tilberedt på panden og med ris til,- lækkert og let

Koteletter i fad

Koteletter i fad kender vi vist alle – denne her er en klassiker herhjemme, vi får den med jævne mellemrum

Rødvinsbraiserede svinekæber

Måske, det er hvertfald i hård konkurrence med en god mørbrad og kotelet. Er svinekæber det bedste kød på en gris
Wok med kinakål og svinekød i krydret sauce

Wok med kinakål og svinekød i krydret sauce

Skær koteletterne i tynde strimler. Skær porrerne i skiver og peberfrugterne i tykke strimler. Rør soyasauce med majsstivelse og vand eller bouillon, og hæld blandingen på panden
Svinekotelet med grøn lasagne

Svinekotelet med grøn lasagne

Tilbehøret til den "grønne" lasagne blev de to store skaftkoteletter som lå og ventede i fryseren. Herefter jævnes saucen med en passende mængde maizena-mel
Restaurant Firefly

Restaurant Firefly

bestående af tofu/cashew “kotelettermed portobellosvampe, ovnristede søde kartofler og rødvinssauce
Svinekoteletter i Rømertopf

Svinekoteletter i Rømertopf

 Brun koteletterne i olie og krydr med salt og peber. Desuden er den god til varme vinterretter med masser af saft og kraft
Oksebøffer i fad m. grønt & fløde.

Oksebøffer i fad m. grønt & fløde.

) Kødet kan også ændres, vi har prøvet med svine mørbrad, gode okse bøffer, engelske bøffer, svine koteletter, og vi vil gerne prøve med en oksemørbrad en dag
Hollandsk mad igen-igen-igen

Hollandsk mad igen-igen-igen

  Dertil skal man købe et stykke svinekød, jeg har forsøgt at oversætte det hollandske ord (hamlappen) på "google" og "nicetranslator", men det kan ikke lade sig gøre, men i mangel af bedre kan koteletter, skinkesnitzler, skinkemignon og andet af den art bruges

Pulled pork

Start med at brune nakkefileten af på alle sider. De rensede grønsager skæres groft ud og ligges i et ildfast fad med et tilhørende låg, en stegeso eller som jeg, en Römertopf
Mad i fad!

Mad i fad!

Kom de hakkede porrer nederst i fadet og læg derefter de brunede koteletter ovenpå og dryp med tabasco