Server koteletter og porrermed pasta og et drys basilikum. Koteletter i fad er normalt noget med tomatflødesauce og champignoner, men i denne version er koteletterne i fad med porre og mornaysauce
Valget faldt kødmæssigt på kotelettermed porre, bacon og sød chilisauce. Alle delene røres sammen til en homogen masse som herefter kan bruges på koteletterne
Skær koteletterne i tynde strimler. Skær porrerne i skiver og peberfrugterne i tykke strimler. Rør soyasauce med majsstivelse og vand eller bouillon, og hæld blandingen på panden
Tilbehøret til den "grønne" lasagne blev de to store skaftkoteletter som lå og ventede i fryseren. Herefter jævnes saucen med en passende mængde maizena-mel
Steg dem på en pande med margarine , som du brænder lidt karry af i først. Servere med lune ærter. 2 kg kartofler kogt med salt , skåret i skiver. Kom kotteletterne med ind de sidste 10 min
) Kødet kan også ændres, vi har prøvet med svine mørbrad, gode okse bøffer, engelske bøffer, svine koteletter, og vi vil gerne prøve med en oksemørbrad en dag
Dertil skal man købe et stykke svinekød, jeg har forsøgt at oversætte det hollandske ord (hamlappen) på "google" og "nicetranslator", men det kan ikke lade sig gøre, men i mangel af bedre kan koteletter, skinkesnitzler, skinkemignon og andet af den art bruges
Start med at brune nakkefileten af på alle sider. De rensede grønsager skæres groft ud og ligges i et ildfast fad med et tilhørende låg, en stegeso eller som jeg, en Römertopf