Koteletter marinade opskrifter

Orientalske Koteletter med Mangospyd og Bulgursalat

Orientalske Koteletter med Mangospyd og Bulgursalat

Den søde mango giver et rigtig godt spil til den salte marinade på kødet og syrligheden i salaten. Rør sojasauce, peanutbutter, chili, ingefær, citronskal og olie sammen og smør det på koteletterne
December koteletter med kålet ris

December koteletter med kålet ris

Bland marinaden sammen, læg koteletterne i en frysepose, og hæld marinaden ned i posen. Marinade. Tag det marineret kød ud af køleskabet, og læg koteletterne på en tallerken så de kan opnå stuetemperatur

Det lækreste lammekød

Det meste af ryggen bliver til koteletter – også til grill. Og der er alle de gode marinader, man kan lave til kødet, der giver det ekstra smag
Rødbedesalat

Rødbedesalat

For den vi vil lave er en du kan servere til medisterpølsen, koteletterne eller flæskestegen. Rør en marinade af balsamicoeddike, vand og sukker og smag til med salt

Barbecuemarinade til kylling

pulled pork, spareribs eller koteletter. Bland alle ingredienserne sammen i en skål, indtil marinaden er en ensartet masse – olien vil gerne skille i starten, men bare rør godt rundt, så skal den nok samle sig
ÆGGEWRAP MED GRIS

ÆGGEWRAP MED GRIS

3 koteletter. 1) Rør marinaden sammen af tomatpure, honning, soja, eddike, hakket hvidløg, peber og paprika i en gryde. 2) Skær koteletterne i små tern og put dem i marinaden i gryden. 3) Lad koteletterne simre i ca. 3 koteletter
Langtidsstekt SVINEKAM 65°C - 8 timer

Langtidsstekt SVINEKAM 65°C - 8 timer

Svinekam er rett og slett svinekoteletter, som ikke er delt opp i koteletter. Bland sammen sennep, honning og estragon og pensle svinekam godt inn med marinaden

Grillede koteletter med kartofler

Put koteletterne ned i en frysepose sammen med grillmarinaden og pres al luften ud af posen så marinaden slutter helt om koteletterne