Den søde mango giver et rigtig godt spil til den salte marinade på kødet og syrligheden i salaten. Rør sojasauce, peanutbutter, chili, ingefær, citronskal og olie sammen og smør det på koteletterne
Bland marinaden sammen, læg koteletterne i en frysepose, og hæld marinaden ned i posen. Marinade. Tag det marineret kød ud af køleskabet, og læg koteletterne på en tallerken så de kan opnå stuetemperatur
For den vi vil lave er en du kan servere til medisterpølsen, koteletterne eller flæskestegen. Rør en marinade af balsamicoeddike, vand og sukker og smag til med salt
Orientalske Koteletter med Mangospyd og Bulgursalat. Dagens ret er virkelig let og hurtig at lave, og den smager lækkert af sødlig marinade, sennep og mango
Drys koteletterne med salt og steg dem i olivenolie et par minutter på hver side ved god varme. Stød anisfrøene i en morter, og bland dem med hvidløg, peber og olie til en marinade
pulled pork, spareribs eller koteletter. Bland alle ingredienserne sammen i en skål, indtil marinaden er en ensartet masse – olien vil gerne skille i starten, men bare rør godt rundt, så skal den nok samle sig
3 koteletter. 1) Rør marinaden sammen af tomatpure, honning, soja, eddike, hakket hvidløg, peber og paprika i en gryde. 2) Skær koteletterne i små tern og put dem i marinaden i gryden. 3) Lad koteletterne simre i ca. 3 koteletter
Svinekam er rett og slett svinekoteletter, som ikke er delt opp i koteletter. Bland sammen sennep, honning og estragon og pensle svinekam godt inn med marinaden
Svinekam er rett og slett svinekoteletter, som ikke er delt opp i koteletter. Bland sammen sennep, honning og estragon og pensle svinekam godt inn med marinaden
Barbecue marinade. 1 dl ketchup 1/2 dl olie 2 spsk soja 1 tsk tabasco 1 tsk chilipulver 1 tsk hvidløgspulver 1 tsk paprika 2 spsk brun farin Salt peber Rør det hele sammen og vend kødet i marinaden og lad dem stå et par timer