Koteletter i paprika gryde opskrifter

Koteletter i fad - ikke old style...men LCHF style

Koteletter i fad - ikke old style...men LCHF style

Varm retten kort igennem og smag til med salt, peber, (rigeligt) fløde, paprika og timian (husk at grøntsagerne ikke skal blivefærdigeigryden, men først senere i ovnen sammen med kødet)
Koteletter i fad ( rigtig mormor mad )

Koteletter i fad ( rigtig mormor mad )

skær løg og hvidløgi små tern og brun dem af i en gryde med lidt smør, tilsætpaprika, de flåede tomater og tomatpureen og lad det lige varme op, tag gryden af varmen og blend det hele til en tyk sovse med stavblenderen, tilsæt fløden
Koteletter i ostefad

Koteletter i ostefad

Koteletterne krydres godt med salt, peber og paprika på begge sider. salt, peber og paprika. Smøret smeltes i en gryde

Koteletter i fad

Pensl koteletterne med rapsolie og giv dem et godt lag salt og peber og røget paprika. Røget paprika. Fedtstoffet fra koteletterne hælder du i en gryde gennem et fint dørslag, så du får alt saft og kraft fra dem med, når du skal svitse grøntsagerne
Kro-gryde

Kro-gryde

Hæld tomater og pure igryden sammen med salt og paprika. Når det hele koger blandes mel og mælk til en jævning og hældes igryden
ÆGGEWRAP MED GRIS

ÆGGEWRAP MED GRIS

Jeg har efterhånden spist en del æggewraps nede hos Ren og Stærk, og de smager bare så godt at jeg simpelthen var nødt til at prøve at genskabe den derhjemme
Koteletter i fad - gæstemad

Koteletter i fad - gæstemad

et par friske cherrytomater skåret i halve ogsåpaprikaoreganosaltpeberKoteletterne steges på panden ilidtmargarine, så de lige får lidt farve - krydres med salt, peber og paprika
Cajun Koteletter

Cajun Koteletter

Bland mel, salt, cayennepeber og paprika og vend koteletternei det. paprika. Rør Cheasy Fraiche og mel sammen, tag gryden af varmen og rør Fraicheni
Inspiration til middage for weekenden uge 33

Inspiration til middage for weekenden uge 33

Grilkoteletter med salt og peber i ca. Lammekoteletter med mojosauce, Dessert. Ifølgevejrudsigten så tyder alt på, at vejret i weekenden bliver varmt og solrigt, og så skal man jo ikke stå indenfori et køkken og svede

Kold barbecuesovs

Frikadeller, kylling, koteletter og grillmad. Bringbouillon, barbecuesauce, tomatketchup, paprika og hvidløgi kog i en gryde