Varm retten kort igennem og smag til med salt, peber, (rigeligt) fløde, paprika og timian (husk at grøntsagerne ikke skal blivefærdigeigryden, men først senere i ovnen sammen med kødet)
skær løg og hvidløgi små tern og brun dem af i en gryde med lidt smør, tilsætpaprika, de flåede tomater og tomatpureen og lad det lige varme op, tag gryden af varmen og blend det hele til en tyk sovse med stavblenderen, tilsæt fløden
Pensl koteletterne med rapsolie og giv dem et godt lag salt og peber og røget paprika. Røget paprika. Fedtstoffet fra koteletterne hælder du i en gryde gennem et fint dørslag, så du får alt saft og kraft fra dem med, når du skal svitse grøntsagerne
Jeg har efterhånden spist en del æggewraps nede hos Ren og Stærk, og de smager bare så godt at jeg simpelthen var nødt til at prøve at genskabe den derhjemme
et par friske cherrytomater skåret i halve ogsåpaprikaoreganosaltpeberKoteletterne steges på panden ilidtmargarine, så de lige får lidt farve - krydres med salt, peber og paprika
Grilkoteletter med salt og peber i ca. Lammekoteletter med mojosauce, Dessert. Ifølgevejrudsigten så tyder alt på, at vejret i weekenden bliver varmt og solrigt, og så skal man jo ikke stå indenfori et køkken og svede