Hvis du ikke helt ved hvad tiddine gæster kommer og ikke ønsker at overstege dinekoteletter, så gør dem klar ved at tilberede dem helt frem til de skal iovnen
Varm retten kort igennem og smag til med salt, peber, (rigeligt) fløde, paprika og timian (husk at grøntsagerne ikke skal blivefærdigei gryden, men først senere iovnen sammen med kødet)
Så blev det tidtil en absolut klassiker, og jeg må sige den holder endnu Tricket (hvis der er sådan et) er at lave en kanon tomatsauce som hældes over koteletterne
Denne ret mindermig om sommerhus med min farmor, så her er minversion af koteletteri fad. Intet vækker bedre minder end god gammeldags mad, man kan som regel huske en eller anden hyggelig stund i selskab med ens forældre eller bedsteforældre
Stil fadet iovneni ca. Varm halvdelen af olien på en pande og brun koteletterne godt på begge sider. Krydr koteletterne med halvdelen af karryen, salt og peber
Valget faldt kødmæssigt på koteletter med porre, bacon og sød chilisauce. (Koteletter). Retten er utrolig lækker og så kan den stå og hygge sigiovnen mens man laver den irske Colcannon (kålstuvning)
På billedet er her brugt et stykke Kyllinge bryst , istedet for koteletter. Kom kokos mælken på og sød mælken Smag til med , soja , sød chili , wok brevet , salt og peber
med kokos, og giv det et par minutter mere iovnen, indtil overfladen er brun. Derfor blev firefadkoteletterspicet op med mosede bananer tilsat karry og en omgang risdertil
Lav nogle huller istaniolen, så dampen kan komme op og sæt fadet iovneni en time. Koteletteri fad kender vivist alle – denne her er en klassiker herhjemme, vi får den med jævne mellemrum