på hver side, tag dem af panden og læg dem i ovnfast fad, drys med salt og peber. Denne ret mindermig om sommerhus med min farmor, så her er minversion af koteletterifad
Varm resten af olivenoliepåpanden. olivenoliepå en pande og brun koteletterne godt på begge sider. Denne opskrift er et godt bud på en skøn sommeret til forskel for den traditionelle
Kom det herefter påpanden og steg et par minutter, hvorefter der krydres med salt og peber. Igen et bevispå at oprydningi køleskabet ikke behøves være kedeligt
En opskriftpå store, saftigekoteletter med æbler, nødder og ahornsirup. Drys koteletterne med lidtfint salt og lad dem ligge og trække, mens du gør resten i stand
Koteletterne brunes godt på begge sider, og ligges bagefter over i det ovnfaste fad. Generelt er jeg ikkespecielt meget tilsvinekoteletter, da de oftest er så små og tynde og med et split sekund for meget påpandenbliver de ulideligt tørre og seje
Herefter varmes panden op og koteletter steges først påfedtsiden. en halv time før servering vendes koteletterneiolivenolie og krydres med salt og peber