Svitskoteletterne på en brændvarm pande ilidt smør, læg dem derefter i et ildfastfad. Så blev det tidtil en absolut klassiker, og jeg må sige den holder endnu Tricket (hvis der er sådan et) er at lave en kanon tomatsauce som hældes over koteletterne
Hæld de flåede tomater, flødeogchampignonskiveri panden, bring det ikog under omrøring, lad det simre et par minutter, smag tilmed salt og peber, og hæld det herefter over koteletterne
Koteletterne krydderes med salt og peber, hvor efter de brunes på en stegepande på begge sider. Det passede nu ogsåfinttil retten, og så fik jeg bugt med den pose kartofler jeg havde liggendei bunden af køleskabet
Varm retten kort igennemog smag tilmed salt, peber, (rigeligt) fløde, paprikaogtimian (husk at grøntsagerne ikke skal blivefærdigei gryden, men først senere i ovnen sammen med kødet)
Riv blomkålen fintog fordel det i et ovnfad. Fordel dem øverst ifadet. Koteletter på en bund af blomkålsrisog toppet med cremet flødesovs, bacon ogchampignoner - mums
Champignonertilsættesogsvitsesmed. Væden tilsættesog der krydres medpersille, salt og peber. Koteletterne bankes og vendes i mel, brunes i en pande på begge sider
Koteletter/svinemørbradifad er som skrevet en tung ret, derfor foretrækker jeg også en lidt lettere, men fyldigvin, som dogikke må forsvindemed den kraftige ret