Koteletter i fad med fløde og champignon opskrifter

Koteletter i fad med bacon, fløde og champignons

Svitskoteletterne på en brændvarm pande ilidt smør, læg dem derefter i et ildfastfad. Så blev det tidtil en absolut klassiker, og jeg må sige den holder endnu Tricket (hvis der er sådan et) er at lave en kanon tomatsauce som hældes over koteletterne
Koteletter i fad

Koteletter i fad

Hæld de flåede tomater, flødeogchampignonskiveri panden, bring det ikog under omrøring, lad det simre et par minutter, smag tilmed salt og peber, og hæld det herefter over koteletterne
Koteletter i fad

Koteletter i fad

Koteletterne krydderes med salt og peber, hvor efter de brunes på en stegepande på begge sider. Det passede nu ogsåfinttil retten, ogfik jeg bugt med den pose kartofler jeg havde liggendei bunden af køleskabet
Koteletter i fad - ikke old style...men LCHF style

Koteletter i fad - ikke old style...men LCHF style

Varm retten kort igennemog smag tilmed salt, peber, (rigeligt) fløde, paprikaogtimian (husk at grøntsagerne ikke skal blivefærdigei gryden, men først senere i ovnen sammen med kødet)
Koteletter i fad

Koteletter i fad

Krydr koteletternemed salt og peber, kom nu smør på panden og steg koteletterne et halvt til et helt minutstid på begge sider
Ovnbagte Nakkekoteletter

Ovnbagte Nakkekoteletter

Det var en menneskealder siden jeg havde fået koteletterifadog det smagte endnu bedre end jeg huskede det
Koteletter i fad med pepperoni

Koteletter i fad med pepperoni

Fløde, mælk oghønseboullionog peber blandes og hældes over koteletterne. Løg ogchampignonog tomater i tern drysses over koteletterne
Eksotiske koteletter i fad...

Eksotiske koteletter i fad...

Jeg serverede det medblomkålsrisog dryssede med saltede peanuts ved serveringen. I dag har vi fået kotelettermed et eksotisktwist - ifa kokosmælk
Pikante koteletter i fad

Pikante koteletter i fad

Pikant osten tilsættes sammen medkrydderierne. Herefter tilsættesflødeogkog det en anelse op. Brun koteletterneog læg dem i et ildfastfad
Koteletter i fad

Koteletter i fad

Koteletterne brunes på panden og krydres lidtmed salt og peber, og lægges ovenpå ifadet. Opskriftmedsvinekød
Koteletter i fad

Koteletter i fad

Champignonertilsættesogsvitsesmed. Væden tilsættesog der krydres medpersille, salt og peber. Koteletterne bankes og vendes i mel, brunes i en pande på begge sider
Koteletter i fad

Koteletter i fad

Jeg fandt alt det ovenfor, undtagen bacon,løg oghvidløg - resten er "skraldet". Salt og peber. Jeg har frosset mine
Koteletter i fad med ris

Koteletter i fad med ris

Flødeog hakkede tomat hældes over sammen med en meljævning (mel og vand rørt sammen) – bland det sammen ifadet

Glutenfri Risotto m. kotelet

Når koteletterne er tæt på færdigstegte, lægges de i et ovnfast fadog de ristedechampignons lægges over

Koteletter i fad

Fadet tages ud og der er nu klar tilserveringmedris. Varm en pande medlidtolie på. Når det er varmt tilsættesfløde efter behov

KOTELET I FAD

Sovsen hældes over Koteletterne. Tag dem af panden, læg dem i et ovnfast fadog drys med salt og peber