Mariner koteletterne med grillmarinaden. Koteletter der grilles, er en klassiker om sommeren. Men hvorfor ikke lave det til en efterårs-ret, dog uden at kalde den "koteletter i fad"
Nakkekoteletter med hjemmelavet grillmarinade. Til retten her havde jeg min far og farbror på besøg og da det ikke var grillvejr, lavede jeg derfor et stort fad med spidskål, rødløg og seks kæmpe koteletter samt råkost som tilbehør – denne kom dog ikke med på billedet
For de fleste skal det bare være nemt, hyggeligt og smage godt – og det betyder som oftest masser af fedtstof i form af oliemarinader, fed fisk og tyk barbecuesovs samt masser af sodavand, øl, vin, chips og ristede skumfiduser
I hvert fald længere tid end de hverdagsagtige retter, som frikadeller, bøf, koteletter osv. Simremad hører nok mest vinteren til, men du kan faktisk med fordel lave simremad på din grill – og således både sommer og vinter – hvis du har et sted, hvor du og grillen kan stå i læg og tørvejr
Mange grillernakkekoteletter, fordi de er mere saftige, hvilket til dels er korrekt. Hvilket ofte giver et tørt stykke kød på trods af alskens marinade og grill sauce
Grillmarinade. Si marinaden, hæld den tilbage i gryden, og smag den til med salt. Grillkoteletterne ca. Lun brødene på grillen ved siden af koteletterne