Stegesoen bliver godt fyldt. Svinekoteletter kan også bruges). Koteletterneer rigeligt fede i sig selv). 12-14 nakkekoteletter (skåret af en hel nakkefilet. 1Skær en hel nakkefilet til koteletter (det er langt det billigste at købe en hel nakkefilet). 1Koteletterne steges herefter på en pande (ikke i særligt meget fedtstof. 1Imens koteletterne steges, finthakkes 6 løg, forårsløg (hvis du har) og en potte persille. 1Når koteletterne er færdigstegte, koges panden af med lidt vand. 1Den flydende blanding hældes i Römertopfen og koteletterne lægges i lag ovenpå. 1Låget kommes på og fadet sættes i en kold ovn
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
Lammekoteletter m/ Ratatouille. Hæld væden fra, og stil fadet i ovnen igen uden lå i ca. Hvis det skal være grillede rodfrugter, kan du eftergrille dem på et fad med bagepapir ved høj varme til de har sprød overflade, drys derefter med lidt groft havsalt
Koteletter i fad. Chili con Carne i stegeso. Pasta med kapers og mandler. ". Denne ret er en slags tøm-køleskabet-ret, der tager under 15 minutter at lave