Hæld de flåede tomater, fløde og champignonskiver i panden, bring det i kog under omrøring, lad det simre et par minutter, smag til med salt og peber, og hæld det herefter over koteletterne
De steges hurtigt sammen med løg og hvidløg inden de hakkede tomater tilføjes. hvis jeg selv skal sige det (og det kommer fra én, der aldrig har været specielt vild medkoteletter i fad
Det skal være nemt og overskueligt at være på glutenfri og mælkefri diæt, derfor kommer jeg også med gode råd og vejledning til, hvor flere af produkterne kan købes
Når massen har kogt færdig hældes den i et fad og afkøler ved stuetemperatur (goe gamle kogebog skriver, at hvis det sættes i køleskabet dannes kondens vand og det bliver svært at få ud af formen)
Koteletter/svinemørbrad i fad er som skrevet en tung ret, derfor foretrækker jeg også en lidt lettere, men fyldig vin, som dog ikke må forsvinde med den kraftige ret
Fordel resten af olivenhonningen over koteletterne, krydr med salt, peber og timian. Skub tomaterne til siden og læg laksebøfferne i fadet, tænd for grillen