Koteletter fad med tomat opskrifter

Koteletter i fad

Koteletter i fad

Hæld de flåede tomater, fløde og champignonskiver i panden, bring det i kog under omrøring, lad det simre et par minutter, smag til med salt og peber, og hæld det herefter over koteletterne
Koteletter i fad - ikke old style...men LCHF style

Koteletter i fad - ikke old style...men LCHF style

De steges hurtigt sammen med løg og hvidløg inden de hakkede tomater tilføjes. hvis jeg selv skal sige det (og det kommer fra én, der aldrig har været specielt vild medkoteletter i fad
Koteletter i kokos-kål-fad

Koteletter i kokos-kål-fad

Sådan en rød omgang med massere af tomat. – Så myten om at sund mad er besværligt at lave og tager lang tid at tilberede er hermed afblæst
Braciole di pomodori

Braciole di pomodori

Lidt googl’ing ledte dog inspirationen i retning af koteletter i fadmedtomatsovs og hjemmelavet pasta til
Koteletter i fad

Koteletter i fad

Bank koteletterne let med en kødhammer. Hæld bouillonen over, og dæk fadetmed stanniol. Pres hvidløg over, og krydr med lidt salt og peber
Koteletter i fad a l'a Sidsel

Koteletter i fad a l'a Sidsel

Hvis du er ved at gå død i koteletter i fad, det medtomat/flødesovs så skal du tager og prøve den her version
Eksotiske koteletter i fad

Eksotiske koteletter i fad

Læg dem i et ovnfast fad og krydr med salt og peber. med saucejævner. Fordel nektarinbådene og tomat over
Koteletter i fad med ris

Koteletter i fad med ris

Fløde og hakkede tomat hældes over sammen med en meljævning (mel og vand rørt sammen) – bland det sammen i fadet
Ramsays koteletter med pikantsovs

Ramsays koteletter med pikantsovs

Start med at komme kødet i et fadmed lidt olie og krydderurterne. Når kødet er færdigt hælder du saften i fadet op i sovsen
Grillet polenta med koteletter og rødvin/tomatsauce

Grillet polenta med koteletter og rødvin/tomatsauce

Når massen har kogt færdig hældes den i et fad og afkøler ved stuetemperatur (goe gamle kogebog skriver, at hvis det sættes i køleskabet dannes kondens vand og det bliver svært at få ud af formen)

TODAYS CATCH / SALMON /LAKS

Fordel resten af olivenhonningen over koteletterne, krydr med salt, peber og timian. Skub tomaterne til siden og læg laksebøfferne i fadet, tænd for grillen