Koteletterne krydderes med salt og peber, hvor efter de brunes på en stegepande på begge sider. Det passede nu også fint til retten, og så fik jeg bugt med den pose kartofler jeg havde liggende i bunden af køleskabet
Krydder dem med salt & peber og drys dem herefter godt medpaprika. hvis jeg selv skal sige det (og det kommer fra én, der aldrig har været specielt vild medkoteletter i fad
skær løg og hvidløg i små tern og brun dem af i en gryde med lidt smør, tilsæt paprika, de flåede tomater og tomatpureen og lad det lige varme op, tag gryden af varmen og blend det hele til en tyk sovse med stavblenderen, tilsæt fløden
Denne ret er et fint og noget hurtigere alternativ til koteletter i fad. Krydr koteletternemedpaprika, salt og peber og brun dem godt i olie på begge sider
Pensl koteletternemed rapsolie og giv dem et godt lag salt og peber og røget paprika. Smag til med røget paprika, paprika, salt og peber og lad det simre et par minutter
Alt skal med og stegekraftskyen er vigtig som smagsgiver. Svinekoteletter kan også bruges). Dæk med folie, så risikerer du ikke at den gode sauce bobler ud, hvis dit låg ikke slutter helt tæt
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
Koteletterne krydres godt med salt, peber og paprika på begge sider. Nogle opskrifter ser først dagens lys efter megen omtanke og planlægning, mens andre bikses tilfældigt sammen i et væld af tanker og gode ideer, toppet med hvad-man-nu-lige-har-i-skabene…
På billedet er her brugt et stykke Kyllinge bryst , istedet for koteletter. Kom kokos mælken på og sød mælken Smag til med , soja , sød chili , wok brevet , salt og peber
Gør benene klar, fjern den hinde der sidder på bagsiden og læg benene i et stort fad. paprika. Kom et stykke folie over og stil fadet på køl i 4-10 timer. det kan varmt anbefales at lave 2-3 x barbequemarinade og opbevarer det på køl til ugens grillaftener – barbequemarinaden smager nemlig også super lækkert på fx kyllingelår og koteletter
et par friske cherrytomater skåret i halve ogsåpaprikaoreganosaltpeberKoteletterne steges på panden i lidt margarine, så de lige får lidt farve - krydres med salt, peber og paprika