Koteletter fad med grøntsager opskrifter

Koteletter i fad

Koteletter i fad

Dup koteletterne tørre med et stykke køkkenrulle. Krydr med tørret timian, salt og peber. Du kan også servere en salat eller dampede grøntsager til
Koteletter i fad - ikke old style...men LCHF style

Koteletter i fad - ikke old style...men LCHF style

Varm retten kort igennem og smag til med salt, peber, (rigeligt) fløde, paprika og timian (husk at grøntsagerne ikke skal blive færdige i gryden, men først senere i ovnen sammen med kødet)
Koteletter i fad med kokosmælk

Koteletter i fad med kokosmælk

Fordel grøntsager og kokosmælk over koteletterne. Læg koteletterne i et fad. Krydr koteletternemed halvdelen af karryen, salt og peber

Koteletter i fad

Fedtstoffet fra koteletterne hælder du i en gryde gennem et fint dørslag, så du får alt saft og kraft fra dem med, når du skal svitse grøntsagerne
Fyldt svinekotelet italian style

Fyldt svinekotelet italian style

Koteletterne brunes godt på begge sider, og ligges bagefter over i det ovnfaste fad. Jeg havde købt et par svinekotelettermed skaft og de var bestemt ikke til den lille kleine side
Koteletter i fad med grøntsager

Koteletter i fad med grøntsager

Koteletter i fad hvor der er tilsat grønsager, i denne opskrift bruger jeg rød. Start med at brun koteletterne på en pande, og læg dem i et
Koteletter i Fad

Koteletter i Fad

Krydr med salt og peber og læg dem i et ovnfast fad. Steg champignon og squash på panden til vandet er fordampet og krydr med salt og peber
Koteletter i fad med kokosmælk

Koteletter i fad med kokosmælk

Fordel grøntsager og kokosmælk over koteletterne. Den her opskrift er jeg belvet inspireret af fra det nye magasin fra Sæson for god smag - det er en ny og lækker måde at lave koteletter i fad
Koteletter i fad med pepperoni

Koteletter i fad med pepperoni

Jeg serverede skårne friske grøntsager til - agurk, rød peberfrugt, gulerødder og tomater. Koteletterne krydres med salt og peber og lægges i et smurt ildfast fad
Koteletter i fad

Koteletter i fad

2 koteletter brunet på panden med salt og peber½ løg og et fed hvidløg brunet efter følgende med 1 stor tsk paprika1 snittet rødpeber/snackpeber3 champignon snittetlidt bacon eller tørret skinke (jeg har en tør skinke i spisekammeret)et skvat flødeDe fint snittede grøntsager kom i bunden af et lille ovnfast fad, korteletterne ovenpå, og fløde på. Jeg fandt 1 pakke, stødte men friske fadkoteletter i containeren, det betød 3 middage i fryseren, så nu venter vi bare på hvordan det bliver. 2 koteletter