Varm retten kort igennem og smag til med salt, peber, (rigeligt) fløde, paprika og timian (husk at grøntsagerne ikke skal blive færdige i gryden, men først senere i ovnen sammen med kødet)
Koteletterne brunes godt på begge sider, og ligges bagefter over i det ovnfaste fad. Jeg havde købt et par svinekotelettermed skaft og de var bestemt ikke til den lille kleine side
nemlig Koteletter i fad. Lamme kotelettermed broccolimos. Opbevar fx i frysepose med stram knude. (Du vil elske dig selv i løbet af ugen, når grøntsagerne til dagens ret, allerede er vasket og skåret
Det skal være nemt og overskueligt at være på glutenfri og mælkefri diæt, derfor kommer jeg også med gode råd og vejledning til, hvor flere af produkterne kan købes
Fordel grøntsager og kokosmælk over koteletterne. Den her opskrift er jeg belvet inspireret af fra det nye magasin fra Sæson for god smag - det er en ny og lækker måde at lave koteletter i fad
Jeg serverede skårne friske grøntsager til - agurk, rød peberfrugt, gulerødder og tomater. Koteletterne krydres med salt og peber og lægges i et smurt ildfast fad
2 koteletter brunet på panden med salt og peber½ løg og et fed hvidløg brunet efter følgende med 1 stor tsk paprika1 snittet rødpeber/snackpeber3 champignon snittetlidt bacon eller tørret skinke (jeg har en tør skinke i spisekammeret)et skvat flødeDe fint snittede grøntsager kom i bunden af et lille ovnfast fad, korteletterne ovenpå, og fløde på. Jeg fandt 1 pakke, stødte men friske fadkoteletter i containeren, det betød 3 middage i fryseren, så nu venter vi bare på hvordan det bliver. 2 koteletter