Koteletter fad med fløde opskrifter

Koteletter i fad med bacon, fløde og champignons

Svits koteletterne på en brændvarm pande i lidt smør, læg dem derefter i et ildfast fad. Så blev det tid til en absolut klassiker, og jeg må sige den holder endnu Tricket (hvis der er sådan et) er at lave en kanon tomatsauce som hældes over koteletterne
Koteletter i fad

Koteletter i fad

Hæld de flåede tomater, fløde og champignonskiver i panden, bring det i kog under omrøring, lad det simre et par minutter, smag til med salt og peber, og hæld det herefter over koteletterne
Koteletter i fad

Koteletter i fad

Koteletterne krydderes med salt og peber, hvor efter de brunes på en stegepande på begge sider. Det passede nu også fint til retten, og så fik jeg bugt med den pose kartofler jeg havde liggende i bunden af køleskabet
Koteletter i fad ( rigtig mormor mad )

Koteletter i fad ( rigtig mormor mad )

skær løg og hvidløg i små tern og brun dem af i en gryde med lidt smør, tilsæt paprika, de flåede tomater og tomatpureen og lad det lige varme op, tag gryden af varmen og blend det hele til en tyk sovse med stavblenderen, tilsæt fløden
Koteletter i fad

Koteletter i fad

Krydr koteletternemed salt og peber, kom nu smør på panden og steg koteletterne et halvt til et helt minuts tid på begge sider
Koteletter i fad (sommerudgave med spidskål)

Koteletter i fad (sommerudgave med spidskål)

Resten af kålet kommes ovenpå koteletterne og øverst kommes flødeblandingen. Menuen blev derfor til et sommerfadmed spidskål, løg og den obligatoriske madlavningsfløde

Koteletter i fad

Koteletter i fad kender vi vist alle – denne her er en klassiker herhjemme, vi får den med jævne mellemrum
Møre koteletter i Rømertopf – koteletter i rød flødesauce

Møre koteletter i Rømertopf – koteletter i rød flødesauce

Alt skal med og stegekraftskyen er vigtig som smagsgiver. Svinekoteletter kan også bruges). fløde. Dæk med folie, så risikerer du ikke at den gode sauce bobler ud, hvis dit låg ikke slutter helt tæt
Ovnbagte Nakkekoteletter

Ovnbagte Nakkekoteletter

Det var en menneskealder siden jeg havde fået koteletter i fad og det smagte endnu bedre end jeg huskede det
Fyldt svinekotelet italian style

Fyldt svinekotelet italian style

Koteletterne brunes godt på begge sider, og ligges bagefter over i det ovnfaste fad. Jeg havde købt et par svinekotelettermed skaft og de var bestemt ikke til den lille kleine side
Koteletter i fad - gæstemad

Koteletter i fad - gæstemad

et par friske cherrytomater skåret i halve ogsåpaprikaoreganosaltpeberKoteletterne steges på panden i lidt margarine, så de lige får lidt farve - krydres med salt, peber og paprika
Koteletter i nyt fad

Koteletter i nyt fad

Bank koteletterne flade med en knytnæve. Vend den i mel drysset med salt og peber. Hvis sovsen er størknet fuldstændigt kan der tilsættes lidt fløde/mælk inden det opvarmes igen
Koteletter i fad med pepperoni

Koteletter i fad med pepperoni

Fløde, mælk og hønseboullion og peber blandes og hældes over koteletterne. Koteletterne krydres med salt og peber og lægges i et smurt ildfast fad