Svits koteletterne på en brændvarm pande i lidt smør, læg dem derefter i et ildfast fad. Så blev det tid til en absolut klassiker, og jeg må sige den holder endnu Tricket (hvis der er sådan et) er at lave en kanon tomatsauce som hældes over koteletterne
Jeg fandt alt det ovenfor, undtagen bacon,løgog hvidløg - resten er "skraldet". Salt og peber. 2 koteletter brunet på panden med salt og peber½ løg og et fed hvidløg brunet efter følgende med 1 stor tsk paprika1 snittet rødpeber/snackpeber3 champignon snittetlidt bacon eller tørret skinke (jeg har en tør skinke i spisekammeret)et skvat flødeDe fint snittede grøntsager kom i bunden af et lille ovnfast fad, korteletterne ovenpå, og fløde på. Jeg fandt 1 pakke, stødte men friske fadkoteletter i containeren, det betød 3 middage i fryseren, så nu venter vi bare på hvordan det bliver. 2 koteletter. 3 champignon
Riv blomkålen fint og fordel det i et ovnfad. Fordel dem øverst i fadet. Koteletter på en bund af blomkålsris og toppet med cremet flødesovs, baconogchampignoner - mums
Koteletter/svinemørbrad i fad er som skrevet en tung ret, derfor foretrækker jeg også en lidt lettere, men fyldig vin, som dog ikke må forsvinde med den kraftige ret