med frysetørret hindbær, lakrids osv. Men helt tilfældigt var der et opslag fra Isabellas på Facebook om stort set den samme opskrift, men i stedet for en chokoladeform brugte de sådan nogle små konfektforme
T. R. Ø. F. L. E. M. D. A. K. I. S. (. 2. 0. t. y. k. e. r. ). 1. d. l. p. i. s. f. ø. g. m. c. h. o. a. 5. 3. u. v. P. Y. N. n. H. ,. å. æ. B. -. O. b
Jeg elsker påskeæg, og det hører sig påsken til, som konfekt hører sig til julen. Hvis du beslutter dig for, at gå i sving med disse lækkerier så vil jeg anbefalede dig at nedskalere opskriften på blandt andet lakridsganachen
Så hvis DU også elsker lakrids er denne opskrift måske noget for DIG. og bruger det rigtig meget i kager, cupcakes og lignende - og derfor skal min julekonfekt også indeholde lakrids
Så det første lille stykke af den blev blandet i en chokoladecookie dej sammen med lidt af både den mørke og den lyse nougat – og hermed fik jeg mig bagt nogle meget dekadente konfekt cookies
Jeg har allerede delt opskriften på Bounty, fra da jeg i sidste uge gik konfekt-amok i køkkenet. Desværre kan jeg ikke huske, hvor jeg har opskriften fra – men heldigvis har jeg en mappe på computeren med ”mine bedste opskrifter”, så der kunne jeg finde den igen i år
Marcipan, lakrids og solbær. Jeg ved bare af erfaring, at jeg har rigtig travlt op til jul, og med jeres tidlige bestillinger kan det bedre planlægges, så I alle får lækker ny- og hjemmelavet konfekt til juledagene
Man kan give sin konfekt smag af lige hvad man har lyst til – jeg valgte at lave med smag af lakrids (tidens trend) overtrukket med hvid chokolade, pistacie-krokant med mørk chokolade i bunden, frysetørrede solbær overtrukket med mørk chokolade og en almindelig klassisk kransekage
Hjemme hos mig slutter vi altid juleaften af med at drikke kaffe/te og spise konfekt. Når dadler og chokolade er blandet godt, former du kugler af massen og triller dem i lakridspulver