med frysetørret hindbær, lakrids osv. Men helt tilfældigt var der et opslag fra Isabellas på Facebook om stort set den samme opskrift, men i stedet for en chokoladeform brugte de sådan nogle små konfektforme
Jeg elsker påskeæg, og det hører sig påsken til, som konfekt hører sig til julen. En god fælles nævner for jul og påske er netop marcipan og chokolade, hvilket vi elsker herhjemme
Så det første lille stykke af den blev blandet i en chokoladecookie dej sammen med lidt af både den mørke og den lyse nougat – og hermed fik jeg mig bagt nogle meget dekadente konfekt cookies
Man kan give sin konfekt smag af lige hvad man har lyst til – jeg valgte at lave med smag af lakrids (tidens trend) overtrukket med hvid chokolade, pistacie-krokant med mørk chokolade i bunden, frysetørrede solbær overtrukket med mørk chokolade og en almindelig klassisk kransekage
Chokoladetrøffel med lakrids-kakao. ½ dl lakridspulver. Chokoladetrøffel. Så nærmer julen sig og med julen kommer også hyggelige dage med kage-bagning og konfekt-værksted
Hjemme hos mig slutter vi altid juleaften af med at drikke kaffe/te og spise konfekt. Når dadler og chokolade er blandet godt, former du kugler af massen og triller dem i lakridspulver
på chokoladen. Jeg elsker lakrids og derfor skal min julekonfekt også indeholde lakrids. Klar til at nyde et stykke dejligt konfekt til kaffen eller gløggen
Denne blondie (hvid chokolade-brownie) har en skøn konfektagtig og lidt blød konsistens, en dejlig sødme fra den hvide chokolade, lidt friskhed fra blåbærrene og en skøn smag fra lakridsen
-) Der blev lavet fyldt chokolade med kokos og karamel, konfekt, nogle med nougat og marcipan pyntet med frysetørret havtorn eller frysetørret hindbær, nogle med lakrids, nogle med cognac eller baileys og nogle med glasserede amarettokirsebær