Jeg havde aldrig rigtig brugt kondenseretmælk før, og der hvor jeg købte det første gang, stod det på hylden ved siden af “karamelliseretmælk” i en meget lignende dåse, så hvad var nu det
Hæld piskefløden og den kondenseretmælk samt vaniljeekstrakten i en skål og pisk den, enten med håndmikseren eller på en røremaskine, til massen er en tyktflydenden cremet masse
Den første is blev inspireret af en opskrift med udgangspunkt i kondenseretmælk, og det gjorde det bare endnu nemmere og hurtigere, at lave en portion is
Hæld den kondenseretmælk ud i en skål. og det så den korte version af hvordan jeg endte op med at have en liter mælk og en liter fløde stående i køleskabet uden et egentligt formål
) Vores egen dessert kommer til at bestå af en kombination af flere af de nedenstående lækkerier, da Christian havde meget svært ved at beslutte sig for, hvad han godt kunne tænke sig (det er mest ham, der gør i desserter, da jeg ikke tåler det så godt)
Det som virkelig tiltalte mig ved denne opskrift var, at ingredienserne var noget som kunne findes i et hvert supermarked, og at man ikke nødvendigvis skal ud og have fat i kondenseretmælk
(Se vejledning til at lave saltkaramel af kondenseretmælk i opskriften her). (Faktisk vandt den også for bedste smag i kagekonkurrencen til årets høstfest i E’s vuggestue, derfor er jeg altså ikke alene om at synes den smager virkelig godt