Hun fandt en opskrift her, og rettede den så til med mere chokolade og banan. Efter kagen er kølet ned kan man smøre en generøst lag kondenseretmælke karamel ovenpå
Jeg kan dog anbefale at komme det på is, havregrød, ristet brød, chiagrød, bagt grød, bananpandekager, vafler, kager, smoothie bowls, til at dyppe frugt i, bananis, i dadelkugler eller selvfølgelig bare med ske
Bland kokosmel med kondenseretmælk og form små chokoladebarer i passende størrelser. Jeg holder både af mælkechokolade og den mere kraftfulde intense kakaosmag i mørk chokolade
(Se vejledning til at lave saltkaramel af kondenseretmælk i opskriften her). (Faktisk vandt den også for bedste smag i kagekonkurrencentil årets høstfest i E’s vuggestue, derfor er jeg altså ikke alene om at synes den smager virkelig godt
Mælken bringes i kog med sukkeret. Lad fudgen stå i køleskabet til afkøling (min. Når det begynder at småsimre, tilføjes majssitvelsen under konstant omrøring indtil massen bliver tyk
Hæld piskefløden og den kondenseretmælk samt vaniljeekstrakten i en skål og pisk den, enten med håndmikseren eller på en røremaskine, til massen er en tyktflydenden cremet masse
Hvis du vil have den kondenserede mælk fra dåse tykkere, varmes den i en gryde. Der var endda en enormt god guide til smeltning af chokolade, og hvilken temperatur, der er arbejdstemperaturen
Denne brownie lavet på hvid chokolade, fyldt med hindbær og toppet med en lækker cremet karamel smelter alle kagehjerter … og det vil jeg stille garanti for
sødet, kondenseretmælk. Hak chokoladen og kom det op i to skåle sammen med halvdelen af den kondenserede mælk i hver (eller bare det hele i én, hvis du laver med én slags chokolade)
Bland den kondenserede mælk, salt, smør og sirup. Herefter er det tid tilchokoladeovertræk. Kagen tages ud af ovnen og stillestil side til den er helt kølet af