♡ Kondenseretmælk. ♡ Kiksekage med kærlighed. Videre til mælken. Mælk er godt og sundt for knoglerne. Man skulle ikke have troet det for bare få år tilbage, men det er blevet ret almindeligt at vælge komælk fra i Danmark
Forleden så jeg en opskrift på kiksekage på The Foodclub som var lavet med kondenseretmælk. I sommer fandt jeg ud af at man kan lave verdens nemmeste is med kondenseretmælk og siden da har jeg alid haft en dåse kondenseretmælk i skabet
Hak chokoladen groft og kom den i en lille gryde sammen med kondenseretmælk og smør. Jeg er opvokset med kiksekage i 70'erne/80'erne og kan huske, at jeg som barn, allerede dengang synes, at det var lidt ulækkert med alt det palmin, der skulle smeltes for at lave den dejlige kiksekage. 1 dåse kondenseretmælk ca. Stil kiksekagen tildækket i køleskabet minimum 4 timer. 1 dåse kondenseretmælk ca