Koldhævet rugbrød uden surdej opskrifter

Koldhævet spinatbrød

Koldhævet spinatbrød

Så kom vi igennem sommeren, skolen er startet og madpakkerutinen er efterhånden så godt i gang igen, at man godt kan begynde at være lidt mere kreativ end bare de velkendte rugbrødsmadder, eller hvad
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

lavede æggekage med tomater og bacon på toppen og hjemmelavet rugbrød. Har altid elsket æggekage. Kan huske mange aftener hvor min far
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

De har rigtig mange lækre ting inklusive yogurt med hjemmelavet rugbrødsdrys. Jeg har altid syntes at rugbrødsdrys var lidt kedeligt, men denne her var altså rigtig god
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Vi ender altid med at have lidt hårdt gammelt rugbrød, som ingen gider spise og så køber vi et nyt i stedet
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Jeg serverede suppen med rugbrød, der var blevet dryppet med olie, drysset med salt og ristet i ovnen i 10-15 min ved 210 grader
Hjælpen er nær

Hjælpen er nær

Det er godt at det tager ingen tid at lave koldhævet boller, når man har glemt at få købt rugbrød til madpakkerne
Sorghumbrød (Durrabrød)

Sorghumbrød (Durrabrød)

Ønskes et syrligere brød a la rugbrød. Durra/Sorghum. stammer sandsynligvis fra Afrika og Sydvestasien. I Egypten har den været kendt
Ideer til mad i varmen

Ideer til mad i varmen

Jeg bager jævnligt flutes, så vi har i fryseren, og nedenfor får du opskriften på både et med masser af kerner og mit allernemmeste flute, som kræver meget lidt arbejdsindsats, da det er koldhævet
Grydebrød på spelt

Grydebrød på spelt

Et nemt brød, koldhævet og bagt i en støbejernsgryde. Men samlet set ligner det et mørkt rugbrød og ser slet ikke lige så indbydende ud som Änglamark brødet

Røget makrel på brød

Smør rugbrød med smør og læg strimlet kinakål i et af hjørnerne. Koldhævet brød 3 dl Kinakål. 2 skive(r) Rugbrød, fuldkorn
Grydebrød – fra melblanding

Grydebrød – fra melblanding

For alle tre brød er de lavet efter anvisning på pakken, koldhævet i køleskabet og bagt i et støbejernsgryde