Koldhævet brød med tørgær opskrifter

Uæltet og koldhævet boghvedebrød

Uæltet og koldhævet boghvedebrød

The post Uæltet og koldhævetboghvedebrød appeared first on Kokkerier med passion. Prøv at tænk hvis du kunne få et sundt franskbrød, der er en form for surdejsbrød samtidig med at det er glutenfrit
Sorghumbrød (Durrabrød)

Sorghumbrød (Durrabrød)

Dette brød bliver allerbedst med gær eller tørgær, men. La Finestra sul Cielo er meget påpasselige med at skrive hvad der kan være gluten i, i deres glutenfri
Brød til julen

Brød til julen

Al brød til julefrokosten er lavet med surdej og den tager en lille uge at få klar. Inden hævning pensles overfladen med vand
Speltbrød med en god krumme

Speltbrød med en god krumme

Tilsæt melet og tørgæren og ælt dejen rundt med en ske. ¼ pose tørgær (Se OBS for candidavenlig version)
Rødbedeboller med timian

Rødbedeboller med timian

 Jeg koldhæver stort set altid mit brød, da jeg synes det giver den bedste smag, og så synes jeg, det er så dejligt at stå op til friskbagte boller
Fuldkorns ølbrød

Fuldkorns ølbrød

Dette virker dog bedst hvis dejen IKKE er koldhævet. Det er stadig januar og dermed fokus på det lidt sundere brød, så jeg er blevet inspireret af en opskrift på et brød der indeholder øl, olie, malt og lavet på en fordej som indeholder skyr