Koldhævet boller med yoghurt opskrifter

Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Nogle gange erstatter jeg dog mandlerne med havregryn for en mere. Blend det hele sammen og smag til med sukker og vanille
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

honningkagerne – brug den på yoghurt, som dessert med mælk på, eller gem den. hvedemel godt sammen i en skål, og kom det i en bøtte med låg på
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

amerikanske pandekager med nødder og chokolade. Smelt smør på en pande og sæt pandekager af med en. spis lune (evt med ahornsirup eller frugtkompot til)
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

af dejen med en form eller hvad du nu lige kan få til at passe. smørret og de tørre ingredienser er blandet lidt tilsættes yoghurt og
Boller med påskeæg

Boller med påskeæg

Jeg har brugt græsk yoghurt i bollerne, det gør dem ekstra saftige og gør også at de bliver lidt seje
Koldhævede Birkesbasser

Koldhævede Birkesbasser

Og nåeh ja, så er det jo koldhævet, hvilket jeg kun bliver mere og mere afhængig af, jo flere gange jeg har succes med det, og dette må siges at være endnu en af dem
Koldhævede choko-bananboller

Koldhævede choko-bananboller

Duften breder sig i køkkenet, mundvandet løber og det er svært ikke at spise bollernemed det samme, de kommer ud af ovnen
Koldhævede ølandsboller

Koldhævede ølandsboller

Jeg kan anbefale, at spise bollerne friskbagte med et godt lag smør eller til madpakken med lækkert fyld som fx laks og spinat
Rødbedeboller med timian

Rødbedeboller med timian

Yoghurt tilsættes. Bollerne hæver i takt med at ovnen varmes op. Min mand har lavet ægte amerikanske pandekager og jeg har bagt disse smukke rødbedeboller
Rustikke Rugboller

Rustikke Rugboller

Kom dejen i en bøtte smurt med lidt rapsolie, så dejen ikke hænger i, og dæk til med film. Min søgen efter opskriften på de ultimative morgenmadsboller er nu stoppet
Kerneboller

Kerneboller

Fuldkornsbollermed skårne rugkerner. Bollerne skal opbevares i en lukket beholder/pose ved stuetemperatur, når de er helt afkølet

Langtidshævede gulerodsboller

Rør gæren ud i det koldt vand og tilsæt yoghurt, olie, sukker, salt, de revne gulerødder samt hørfrø