Koldhævet boller med kerner opskrifter

Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Jeg er helt tosset med. Bland vand og kerner i en. bogen) som udgangspunkt for bollerne. Lagkagehusets Chokorug (er i det hele taget tosset med Lagkagehuset og deres
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

brød med våd dej, mere tør dej, teboller, knækbrød og et fantastisk rugbrød. Det har taget lidt tid at finde det rigtige tidspunkt (hvor der også var plads på holdet), men i starten af denne måned var jeg afsted sammen med to veninder på bagekursus vol I
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Er hoppet med på bølgen med “verdens bedste brød” som bliver bagt i. endda kerner. Har indtil videre kun bagt det med hvedemel, men vil
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Har indtil videre ikke fundet en rigtig god opskrift, men jeg fik opskriften af Marie og lavede knækbrød med Josefine søndag morgen
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Fordel i en rugbrødsform beklædt med bagepapir og bag i en time til den er gylden og sprød udenpå. Da brødet kun indeholder æg og masser af gode kerner og nødder kan det sagtens bruges som en eftermiddagssnack, når man som mig er på kur
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Surdejen blandes i en skål med vand, salt, rugmel og hvedemel. Rugkerner, øl og. Dæk dejen med film og stil den ved stuetemperatur til næste dag
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Bagte dem sammen med lille J som hjalp med at komme drys på toppen inden de blev bagt. Sæt knækbrødene på en bageplade og prik dem med en gaffel for at undgå luftbobler
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Pensl brødene med sammenpsiket æg og drys med frø eller kerner. Egentlig ville jeg også gerne lave pølserne selv, men det bliver nok ikke noget jeg når til lige med det samme
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Det fejrede jeg forleden med en rigtig god suppe lavet på butternutsquash og kokosmælk. Græskarkerner og lidt creme fraiche til servering
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

De har rigtig mange lækre ting inklusive yogurt med hjemmelavet rugbrødsdrys. Hvis man har lyst kan man stege rugbrødsdrysset i en pande med smør i stedet for i ovnen, men det er også udemærket i ovnen
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Lille Josefine må stadig ikke få rugbrød medkerner i og jeg må indrømme at jeg synes at rugbrød uden kerner hurtigt bliver ret tørt og kedeligt - men så kom jeg i tanke om at jeg på et tidspunkt var helt vild med at køberugbrød, der var lavet med figen og mandler
Koldhævede boller – nemme og æltefrie

Koldhævede boller – nemme og æltefrie

Efter jeg er flyttet, har jeg nemlig ikke en røremaskine ved hånden længere (det står højt på ønskelisten), og da jeg gerne ville bikse en hurtig koldhævet dej sammen sidste weekend, blev denne opskrift til – super nemme og æltefrie
Koldhævet morgenboller

Koldhævet morgenboller

Du kan selv skifte meltyper og kerner/frø/gryn ud med hvad du bedst kan lide og lige har liggende. I en stor skål opløses gær med kold vand

Koldhævde boller med Chiafrø

have bollermed til aktiviteter, står den på “traditionel” koldhævet. Opskrift på familiens koldhævede favoritboller – nu med Chiafrø
Koldhævede grødboller med kerner

Koldhævede grødboller med kerner

Bolledejen er koldhævet og skal bare smækkes sammen aftenen før, sættes på køl og næste morgen klattes op på en bageplade, inden de bages i ovnen
Top lækre koldthævet grovboller!

Top lækre koldthævet grovboller!

Giv et drys med birkes eller en slags kerner fx. For at vi kan sove lidt ekstra, er det helt perfekt med en omgang koldthævet boller som kan stå natten over
Grahamsboller - nemt og lækkert

Grahamsboller - nemt og lækkert

Vi kan godt lide lidt grove boller, og når først man har vænnet sig til processen, med at lave dejen dagen i forvejen, er det super simpelt at lave koldhævet bagværk ala verdens nemmeste brød, hvor der ikke skal æltes men blot røres sammen og ventes