125 g havregryn. 70 g frofthakkede mandler (lad endelig være med at smutte dem. 125 g havregryn. 70 g frofthakkede mandler (lad endelig være med at smutte dem
Bagte dem sammen med lille J som hjalp med at komme drys på toppen inden de blev bagt. Sæt knækbrødene på en bageplade og prik dem med en gaffel for at undgå luftbobler
Rør herefter godt sammen med krydderier, salt, peber, havregryn, æg og mel. Jeg serverede frikadellerne med en tzatziki-lignende salat med agurk og avokado, tomatsalat og lidt godt brød
Kom tilsidst havregryn, kakao og smeltet chokolade i og kør godt igennem. 4 spsk havregryn. Skær herefter ud til 9 små firkanter og pynt med hele valnødder og evt frysetørrede hindbær. 4 spsk havregryn
Efter jeg er flyttet, har jeg nemlig ikke en røremaskine ved hånden længere (det står højt på ønskelisten), og da jeg gerne ville bikse en hurtig koldhævet dej sammen sidste weekend, blev denne opskrift til – super nemme og æltefrie
Vores favorit er med hvedemel, havregryn og solsikkekerner. Du kan selv skifte meltyper og kerner/frø/gryn ud med hvad du bedst kan lide og lige har liggende
Nogle gange skal det gå lidt hurtigt om morgenen – Der er det godt med en koldhævet dej, da man bare skal smække dem i ovnen næste morgen, og bum, så er der friskt morgenbrød
Og nåeh ja, så er det jo koldhævet, hvilket jeg kun bliver mere og mere afhængig af, jo flere gange jeg har succes med det, og dette må siges at være endnu en af dem