Koldhævet boller med havregryn opskrifter

Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Nogle gange erstatter jeg dog mandlerne medhavregryn for en mere. Blend det hele sammen og smag til med sukker og vanille
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Har indtil videre ikke fundet en rigtig god opskrift, men jeg fik opskriften af Marie og lavede knækbrød med Josefine søndag morgen
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Fjern stenene fra dadlerne og kom i en foodprocessor sammen med den smeltede chokolade, mandler, havregryn, kakao, romessens og kokosolie
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Læg på en bageplade betrukket med bagepapir og skær i passende stykker. 2,5 dl havregryn. 2,5 dl havregryn
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

125 g havregryn. 70 g frofthakkede mandler (lad endelig være med at smutte dem. 125 g havregryn. 70 g frofthakkede mandler (lad endelig være med at smutte dem
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Bagte dem sammen med lille J som hjalp med at komme drys på toppen inden de blev bagt. Sæt knækbrødene på en bageplade og prik dem med en gaffel for at undgå luftbobler
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Rør herefter godt sammen med krydderier, salt, peber, havregryn, æg og mel. Jeg serverede frikadellerne med en tzatziki-lignende salat med agurk og avokado, tomatsalat og lidt godt brød
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Her kommer den opskrift jeg fik med hjem fra Oxford. Den er i hvertfald nærende og består mest af sukker, smør og så lidt havregryn
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Kom tilsidst havregryn, kakao og smeltet chokolade i og kør godt igennem. 4 spsk havregryn. Skær herefter ud til 9 små firkanter og pynt med hele valnødder og evt frysetørrede hindbær. 4 spsk havregryn
Koldhævede boller – nemme og æltefrie

Koldhævede boller – nemme og æltefrie

Efter jeg er flyttet, har jeg nemlig ikke en røremaskine ved hånden længere (det står højt på ønskelisten), og da jeg gerne ville bikse en hurtig koldhævet dej sammen sidste weekend, blev denne opskrift til – super nemme og æltefrie
Koldhævet morgenboller

Koldhævet morgenboller

Vores favorit er med hvedemel, havregryn og solsikkekerner. Du kan selv skifte meltyper og kerner/frø/gryn ud med hvad du bedst kan lide og lige har liggende
Koldhævede boller med abrikos og havtorn

Koldhævede boller med abrikos og havtorn

Nogle gange skal det gå lidt hurtigt om morgenen – Der er det godt med en koldhævet dej, da man bare skal smække dem i ovnen næste morgen, og bum, så er der friskt morgenbrød

Koldhævde boller med Chiafrø

have bollermed til aktiviteter, står den på “traditionel” koldhævet. havregryn. Opskrift på familiens koldhævede favoritboller – nu med Chiafrø
Koldhævede grødboller med kerner

Koldhævede grødboller med kerner

Bolledejen er koldhævet og skal bare smækkes sammen aftenen før, sættes på køl og næste morgen klattes op på en bageplade, inden de bages i ovnen
Koldhævede Birkesbasser

Koldhævede Birkesbasser

Og nåeh ja, så er det jo koldhævet, hvilket jeg kun bliver mere og mere afhængig af, jo flere gange jeg har succes med det, og dette må siges at være endnu en af dem
Søndagsboller

Søndagsboller

Koldhævetboller – de smager SÅ godt. Morgengrød med gulerødder. rugmel, speltmel, havregryn osv. Bollerne skal stå natten over