Koldhævet burgerboller opskrifter

Koldhævede burgerboller

Koldhævede burgerboller

Jeg er ret begejstret for koldhævet brød, det giver en bedre smag og bliver lidt sejere og sprødere og knap så fødselsdagsbolle-agtigt
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Bollerne er bagt med min nye surdej (som stadig lever), men hvis man kan få fat i gode burgerboller kan man jo springe over gærdet her
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Hjemmelavede burgerboller med surdej som bare smager helt vildt godt. Surdejen kan sagtens udelades og erstattes med mælk - jeg er bare så glad for min nye surdej at jeg kommer den i alt
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Her til aften serverede jeg så kødet i burgerboller (bagt sidste søndag efter Claus Meyers opskrift - Meyers Bageri) med coleslaw (hvor krydderurterne blev erstattet med brøndkarse), lidt avokado og en Fentimans Cola på siden