Koldhævet brød surdej opskrifter

Lækkert koldhævet brød med øl og surdej

Lækkert koldhævet brød med øl og surdej

Her fået I opskriften på et lækkert koldhævetbrød lavet med øl, surdej og ølandshvede. Som I nok allerede har fundet ud af elsker vi at bage vores eget brød herhjemme
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Jeg har brugt Meyers mørke rugbrød (fra Meyers Bageri. Rug surdej. Rugsurdej. Bland rugsurdejen og kernerne
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Man lærer at lave flere forskellige slags brød. brød med våd dej, mere tør dej, teboller, knækbrød og et fantastisk rugbrød
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Dejligt, dejligt brød til morgenmaden med en fin, sødlig eftersmag. Det minder mig faktisk meget om det svenske sirpusbrød
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Som lovet en nem opskrift på et rigtig godt brød. Husk at brødet skal stå og hæve koldt til næste dag. Med denne metode vil enzymerne i melet nedbryde stivelse og proteiner til sukker og gluten, og man vil få et godt, saftigt brød
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Jeg har længe gerne villet bage mit eget rugbrød, men det har virket så besværligt og derfor er jeg ikke nået til det
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Lille Josefine må stadig ikke få rugbrød med kerner i og jeg må indrømme at jeg synes at rugbrød uden kerner hurtigt bliver ret tørt og kedeligt - men så kom jeg i tanke om at jeg på et tidspunkt var helt vild med at køberugbrød, der var lavet med figen og mandler
Hurtigt Hvede Grydebrød

Hurtigt Hvede Grydebrød

Brødet er rigtig godt at lave hvis man ikke lige har tid til at vente på et koldhævetsurdejsbrød. Hvedebrød med surdej, Tidsforbrug
AMO Surdejsbrød

AMO Surdejsbrød

Det her er ikke en opskrift på surdejsbrød, men derimod en anmeldelse af et nyt produkt fra AMO som netop er “Surdejsbrød
RUGBRØD MED ET TWIST

RUGBRØD MED ET TWIST

Hjemmebagt rugbrød med tørrede figner - har du nogensinde smagt det. Denne opskrift er nem at gå til, og den kræver ingen forberedelser i form af surdej eller fordej – dog skal dejen koldhæve i min
Sundere chokoladeboller

Sundere chokoladeboller

For at gøre den syndige lækkerbisken bare lidt sundere, valgte vi at tage en halv portion af dejen til dette surdejsbrød, og blande med ca

Surdejsbrød

Jeg har længe godt kunne tænke mig at lave et lækkert, sprødt og smagfuldt brød, men i og med at jeg har formodet at dræbe mine sidste to surdeje, har jeg ikke rigtig haft muligheden for det, før nu
Surdejsbrød

Surdejsbrød

Jeg har længe godt kunne tænke mig at lave et lækkert, sprødt og smagfuldt brød, men i og med at jeg har formodet at dræbe min surdej de sidste to gange, har jeg ikke rigtig haft muligheden for det, før nu
Koldhævet grove boller med rug, kerner og surdej

Koldhævet grove boller med rug, kerner og surdej

Jeg skifter lidt med at drysse brød med mel eller vand når det står og hæver. Jeg havde så også en surdej, som jeg havde fordret op de sidste par dage og derfor var det oplagt at bruge den til disse boller nu de også skulle koldhæves
Koldhævet hvedebrød

Koldhævet hvedebrød

 Tilsæt surdejen og salt og rør, hvorefter grahamsmel og hvedemel æltes godt sammen til dejen bliver glat og smidig