Koldhævet boller med olie opskrifter

Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Josefine hjalp med at lave dem, så de er ret nemme at lave. Pisk æg, mælk og olie sammen i en skål og bland sukker, mel, kakao, bagepulver, natron, salt, vaniljekorn og hakkede oreos i en anden skål
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Jeg tror sagtens man kan spare på osten i forhold til hvad jeg gør, men jeg synes at denne ret skal være med masser af smeltet ost
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

sammen et par gange inden det kommes i en skål smurt med lidt olie og. Er hoppet med på bølgen med “verdens bedste brød” som bliver bagt i
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

tomatsalat med tomat, rødløg og basilikum vendt i en olie/eddike. Jeg serverer den sammen med. Bland citronskal, olivenolie, salt og peber
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Rør sennep med æbleeddike, hvidløg og salt og tilsæt olien mens der piskes. Jeg serverede salaten til aften med hjemmebagte kerneboller til, men det er også en god frokostret
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Oprindeligt skal de vist pensles med yogurt, men jeg kan bedre lide den sprøde overflade man får ved at pensle medolivenolie
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Mens laksen røres græsk yogurt og citronsaft sammen og smages til med salt. Olie til stegning. Agurk, æble og forårsløg skæres i fine tern og blandes i yogurten sammen med finthakkede dildspidser
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

I dag blev det sammen med fiskefrikadeller. Olivenolie. Jeg skifter mellem at lave retten med gnocchi eller ravioli med grønsagsfyld og begge dele er virkelig godt
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Form herefter farsen til små frikadeller (på størrelse med en bordtennisbold) og steg på panden i olie
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Jeg har lavet dem på hakket kalvekød, men de kan laves med lam, kylling eller svin, alt efter hvad du bedst kan lide
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Fordel i en rugbrødsform beklædt med bagepapir og bag i en time til den er gylden og sprød udenpå. Kom æg, nødder, kerner, salt og olie i en skål og bland godt sammen
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Jeg synes den er foholdsvis let, fordi den er lavet med kylling og så smager den altså virkelig godt
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

(skurede kartofler, skåret i skiver og vendt medolivenolie, salt og. grønsagerne og så var det jo ultralet at lave en god salat og endda med
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Solsikkeolie til at pensle med. cremefraichen med resten af sukkeret og vanilien og hæld det ud over. Pensl en springform medolien
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Smag til med salt, peber og evt lidt sukker og server med ris og hakket persille på toppen. Tag op og steg løg og hvidløg i lidt olie
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

basilikum vendt med en dressing af olie, balsamico, citronsaft og salt. Krydr med salt og peber. Olivenolie
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Hæld fløden på panden sammen med citronskal og tomatpure. Rist dem i lidt olie på en. og der smages til med salt og peber
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Synes at det Bretonske koncept med pandekager til maden er mere eller mindre genialt. Olie til at stege dem i