Jeg er helt tosset med. Bland vand og kerner i en. bogen) som udgangspunkt for bollerne. Lagkagehusets Chokorug (er i det hele taget tosset med Lagkagehuset og deres
brød med våd dej, mere tør dej, teboller, knækbrød og et fantastisk rugbrød. Det har taget lidt tid at finde det rigtige tidspunkt (hvor der også var plads på holdet), men i starten af denne måned var jeg afsted sammen med to veninder på bagekursus vol I
Fordel i en rugbrødsform beklædt med bagepapir og bag i en time til den er gylden og sprød udenpå. Da brødet kun indeholder æg og masser af gode kerner og nødder kan det sagtens bruges som en eftermiddagssnack, når man som mig er på kur
Bagte dem sammen med lille J som hjalp med at komme drys på toppen inden de blev bagt. Sæt knækbrødene på en bageplade og prik dem med en gaffel for at undgå luftbobler
Pensl brødene med sammenpsiket æg og drys med frø eller kerner. Egentlig ville jeg også gerne lave pølserne selv, men det bliver nok ikke noget jeg når til lige med det samme
De har rigtig mange lækre ting inklusive yogurt med hjemmelavet rugbrødsdrys. Hvis man har lyst kan man stege rugbrødsdrysset i en pande med smør i stedet for i ovnen, men det er også udemærket i ovnen
Lille Josefine må stadig ikke få rugbrød medkerner i og jeg må indrømme at jeg synes at rugbrød uden kerner hurtigt bliver ret tørt og kedeligt - men så kom jeg i tanke om at jeg på et tidspunkt var helt vild med at køberugbrød, der var lavet med figen og mandler
Efter jeg er flyttet, har jeg nemlig ikke en røremaskine ved hånden længere (det står højt på ønskelisten), og da jeg gerne ville bikse en hurtig koldhævet dej sammen sidste weekend, blev denne opskrift til – super nemme og æltefrie
Giv et drys med birkes eller en slags kerner fx. For at vi kan sove lidt ekstra, er det helt perfekt med en omgang koldthævet boller som kan stå natten over
Vi kan godt lide lidt grove boller, og når først man har vænnet sig til processen, med at lave dejen dagen i forvejen, er det super simpelt at lave koldhævet bagværk ala verdens nemmeste brød, hvor der ikke skal æltes men blot røres sammen og ventes