Koldhævede boller durum opskrifter

Tre nemme koldhævede brød

Tre nemme koldhævede brød

Man kan sagtens komme kerner eller andre typer mel i brødet - durum og grahamsmel er populært herhjemme, hvis det skal gøres lidt grovere
Grove koldhævede kerneboller

Grove koldhævede kerneboller

Tilsæt først det grove mel lidt efter lidt og derefter durum melet samt kernerne. Disse koldhævedegrovboller, er simpelthen de nemmeste at lave
Luftige gulerodsboller

Luftige gulerodsboller

Koldhævedeboller. Melet tilsættes herefter lidt efter lidt, start med durum og den grove type, og mæt derefter dejen med hvedemel
Mors müsliboller

Mors müsliboller

Müsliboller med grov durum. De er bagt på en blanding af grahamsmel, hvede- og durummel, hvilket giver bollen en lækker grov men samtidig rigtig blød konsistens
Koldhævede durum/fuldkornsboller

Koldhævede durum/fuldkornsboller

Efter pandekagerne lavede jeg en dej, som har hævet natten over i køleskabet, så det blev til dejlige varme boller og pandekager i morges - uhmmm
SUPER LÆKRE BOLLER

SUPER LÆKRE BOLLER

Hver gang jeg skal lave nogle koldhævedeboller, vælger jeg altid denne opskrift. Den almindelig opskrift er med durum mel som smager fantastisk, men hvis man vil lave en 'lidt sundere bolle' smager det også rigtig godt med grahamsmel i