Tag husblasen op af det kolde vand og knug det så tørt som muligt. Den anden dag, da jeg lagde et billede op af disse farserede peberfrugtmænd, var der en læser, der skrev at hun ville prøve at fylde sådan nogle hoveder op med tunmousse
Salaten her er perfekt tilbehør til mine frikadeller eller som fyld i en wrap med veganske kyllingestykker (Astrid og Abernes kyllingestykker kan købes i nogle SuperBrugsen-butikker
Jeg er klar over at indlægget måske vil være lidt irrelevant for mange, hvis i ikke lige ligger vejen forbi New York i den nærmeste fremtid, men jeg har dog besluttet mig for at dele alle mine spændende mad oplevelser med jer alligevel
Noget, der er meget nemt (og lækkert) at medbringe i kurven, er wraps. Man kan fylde meget i de sammenrullede brød, klik på billedet, eller smør dem med Stryhn-gå-hjem-og-læg-dig-postej eller guacamole, artiskokcreme - eller måske mosede falafler
Kog linserne efter anvisning på pakken, hæld vandet fra og lad dem køle af (de behøver ikke at være kolde - de må gerne være lune)Kom revet løg, gulerod og presset hvidløg i en skålKom de kogte let-afkølede linser i skålenTilsæt alle krydderierne og rasp og rør til du har en ensartet fast fars - tilsæt mere rasp, hvis farsen er for vådVarm et godt skvæt rapsolie op på en pandeTril små frikadeller af farsen og steg dem gyldne og sprøde i olien af flere omgangeLad dem dryppe af på køkkenrulle - og server
En tærte kan være så meget mere end blot en skal medfyld, denne er et blødende hjerte af kærlighed som bare giver sommerglæde helt ind i min gourmet sjæl