) Server tunmoussen med snittet salat, halverede, kogte æg og masser af lækre rejer. Hårdkogte æg (ca. denne superlækre tunmousse med rejer og kold dressing
Mos dine kolde kartofler grundigt med en gaffel, så de ikke indeholder store klumper. Jeg havde egentlig overvejet at lave både en slags pandekager eller madmuffins som tilbehør, men jeg er vild med røstikartoflerne og fik lyst til at se, om det kunne lade sig gøre at lave dem med en rest kogte kartofler i stedet for at bruge rå, revne kartofler
Retten passer godt til årstiden eller de kolde måneder generelt, da det er solid, god kost. Jeg skal have kogt mere æblemarmelade, da en af de store fornøjelser, jeg tager mig den dag, er at spise en af mine lækre lynboller med stærk ost og æblemarmelade
Uha, hvor brugte vi lang tid på at forsøge at tage et godt billede af den her, men det er altså svært at leve op til de billeder, som er i kogebogen, selv om jeg (vi) ufattelig gerne vil blive endnu bedre til at tage madbilleder - uden at maden når at blive helt kold
Måske et glas kold hvidvin. Små kogte samsø kartofler. Kæmper lidt med kalk i vandet i denne tid. Amandas Fiskefrikadeller - de berømte fra TV med lidt små-justeringer
Skold glas, skyl dem i evt. Vi har rigtig mange kvæder i år, så der er kogt masser af marmelade. Bland kvæderne og smag til med sukker til en aromatisk syrlig-sød marmelade, kog op igen, og hæld på glas
en stor kold bagt kartoffel (enten almindelig kartoffel eller sød kartoffel). Derfor har jeg lavet en fleksibel kostplan, som er let at komme i gang med
Konsistensen skal ikke blive tør, da bollerne hermed bliver hårde og tunge. Jeg starter med at røre rundt med en ske, indtil jeg har tilsat det sidste mel, hvorefter jeg ælter så godt jeg kan med den ene hånd
Ta rullepølsen op og frjerne evt urenhedder der sidder på og pak den ind i en kogepose eller bagepapir og kom den i pres i en rullepølsepresser eller i en brødform med noget tungt ovenpå til den her helt kold