Cherrytomater og "feta" vendes i lige inden servering. Jeg havde en rest kogte kartofler tilbage fra igår, så til aften lavede jeg en lækker kartoffelsalat
Koldkartoffelsalatmed creme fraiche. Sauteret spidskål medfeta og kapers. Rabarberkager med kokos. Forloren hare med vildtsovs 500 gr. fetaost 2 spsk. feta i tern salt og peber 1 tomat
Hæld den i en si, og skyl den medkoldt vand. Sådan blev det dog ikke, for den her sommer har været en af de koldeste og vådeste, og den dag blev ikke meget anderledes
Koldkartoffelsalatmed creme fraiche. Sauteret spidskål medfeta og kapers. Rabarberkager med kokos. Forloren hare med vildtsovs 500 gr. fetaost 2 spsk. feta i tern salt og peber 1 tomat
Koldkartoffelsalatmed creme fraiche. Sauteret spidskål medfeta og kapers. Rabarberkager med kokos. Forloren hare med vildtsovs 500 gr. fetaost 2 spsk. feta i tern salt og peber 1 tomat
Jeg er vild med oliven, men jeg ville gerne prøve at lave noget andet end (den lækre) men mere åbenlyse tapenade og kom derfor på ideen om at vende dem i nogle grove og super nemme, æltefri og koldhævede boller sammen med oregano og soltørrede tomater
Koldkartoffelsalatmed creme fraiche. Sauteret spidskål medfeta og kapers. Rabarberkager med kokos. Forloren hare med vildtsovs 500 gr. fetaost 2 spsk. feta i tern salt og peber 1 tomat
Koldkartoffelsalatmed creme fraiche. Sauteret spidskål medfeta og kapers. Rabarberkager med kokos. Forloren hare med vildtsovs 500 gr. fetaost 2 spsk. feta i tern salt og peber 1 tomat
Koldkartoffelsalatmed creme fraiche. Sauteret spidskål medfeta og kapers. Rabarberkager med kokos. Forloren hare med vildtsovs 500 gr. fetaost 2 spsk. feta i tern salt og peber 1 tomat
Koldkartoffelsalatmed creme fraiche. Sauteret spidskål medfeta og kapers. Rabarberkager med kokos. Forloren hare med vildtsovs 500 gr. fetaost 2 spsk. feta i tern salt og peber 1 tomat
af mejeriprodukter, fordi vi er vokset op med dem. Med flotte billeder og gennemførlig gennemgang af,. Produkter med kokos 16. Kaffe’fløde’ med vanilje 36. Kaffe’fløde’ med hasselnødder 37. ’Yoghurt’ med husblas 42. ’Yoghurt’ med agar agar 44. ’Yoghurt’ med fortykningsmidler 45. Koldkartoffelsalat 56. Mozzarella med yoghurt 80. Mozzarella med starterkultur 82. ’Feta’ 87. Pasta med cremet spinatsauce 97. Kyllingelasagne med karry 118. Quiche med cremet broccoli 124. Cheesecake med bærtopping 134. ‘Ris’alamande med chiafrø 142
Koldkartoffelsalatmed creme fraiche. Sauteret spidskål medfeta og kapers. Rabarberkager med kokos. Forloren hare med vildtsovs 500 gr. fetaost 2 spsk. feta i tern salt og peber 1 tomat
Vi kan heller ikke gå gennem en sommeruge uden koldkartoffelsalatmed nye ærter og radiser. Jeg har tyet en del til koldskålmed mysli, friske salater, kartoffelmadder og rester fra kantinen på arbejdet
Koldkartoffelsalatmed nye ærter og radiser. Det er blandt andet blevet til nye sommerfavoritter som den bedste jordbærkage, koldkartoffelsalat og hjemmelavede tacos
Vi danskere holder meget af mejeriprodukter, fordi vi er vokset op med dem. Med flotte billeder og gennemførlig gennemgang af, hvordan man syrner og fermenterer ost, yoghurt og cremefraiche