Min yndlings kartoffelsalat - husk masser af dild. ketchupEt stort bundt dild - finthakketMælkeproduktet smages til med salt, peber, sennep, eddike, ketchup, sukker, hvidløg og blandes med det hakkede løg
Brug gerne resterne fra aftenen før og så er du er sikker på, at de er helt kolde. Denne udgave blev dog med en lettere cremefraiche og så tilsatte jeg et par deciliter friskbælgede ærter, så der også var lidt crunch
kogte nye (kolde) kartofler med skræl. Huske de skal være kolde. Opskriften er ud fra hvad jeg lige kunne finde og hvad jeg tænkte passede bedste med en klassisk kartoffelsalat Det var faktisk meningen at den skulle laves på laktosefri cremefraiche, men min lokale butik havde udsolgt af dem her i pinseferien og jeg havde ikke lige tid til at køre rundt efter det
Lørdag havde ham den dejlige og mig aftalt af vi skulle grille lækre frankfurter pølser og dertil så fik jeg ideen at lave min egen koldekartoffelsalat
Koldkartoffelsalatmedcremefraiche. Rabarberkager med kokos. Sauteret spidskål med feta og kapers. 1½ kg kogte kartofler 4 dl cremefraiche (18%) 1 tsk paprika ½ spsk dijon sennep 1 tsk citronsaft. Forloren hare med vildtsovs 500 gr. 4 dl cremefraiche
Koldkartoffelsalatmedcremefraiche. Rabarberkager med kokos. Sauteret spidskål med feta og kapers. 1½ kg kogte kartofler 4 dl cremefraiche (18%) 1 tsk paprika ½ spsk dijon sennep 1 tsk citronsaft. Forloren hare med vildtsovs 500 gr. 4 dl cremefraiche
Koldkartoffelsalatmedcremefraiche. Rabarberkager med kokos. Sauteret spidskål med feta og kapers. 1½ kg kogte kartofler 4 dl cremefraiche (18%) 1 tsk paprika ½ spsk dijon sennep 1 tsk citronsaft. Forloren hare med vildtsovs 500 gr. 4 dl cremefraiche
Koldkartoffelsalatmedcremefraiche. Rabarberkager med kokos. Sauteret spidskål med feta og kapers. 1½ kg kogte kartofler 4 dl cremefraiche (18%) 1 tsk paprika ½ spsk dijon sennep 1 tsk citronsaft. Forloren hare med vildtsovs 500 gr. 4 dl cremefraiche
Både varm og kold laks passer perfekt til. Frisk Kartoffelsalat (perfekt. Bland rygeost, mayo og cremefraiche sammen – Rygeosten kan godt klumpe lidt, så rør med en gaffel eller et mini piskeris
Koldkartoffelsalatmedcremefraiche. Rabarberkager med kokos. Sauteret spidskål med feta og kapers. 1½ kg kogte kartofler 4 dl cremefraiche (18%) 1 tsk paprika ½ spsk dijon sennep 1 tsk citronsaft. Forloren hare med vildtsovs 500 gr. 4 dl cremefraiche
Koldkartoffelsalatmedcremefraiche. Rabarberkager med kokos. Sauteret spidskål med feta og kapers. 1½ kg kogte kartofler 4 dl cremefraiche (18%) 1 tsk paprika ½ spsk dijon sennep 1 tsk citronsaft. Forloren hare med vildtsovs 500 gr. 4 dl cremefraiche
Koldkartoffelsalatmedcremefraiche. Rabarberkager med kokos. Sauteret spidskål med feta og kapers. 1½ kg kogte kartofler 4 dl cremefraiche (18%) 1 tsk paprika ½ spsk dijon sennep 1 tsk citronsaft. Forloren hare med vildtsovs 500 gr. 4 dl cremefraiche