Efter hævning æltes dejen igennem på et meldrysset bord, da det godt kan være lidt klæberigt. Sunde boller som er nemme at lave og som smager og mætter fantastisk
Smør lidt olivenolie ovenpå dejen, og sæt dejen til hævning i køleskabet natten over. Derfor får du nu opskriften på en omgang boller, der er super nemme at lave, da du dels slipper for at have fingrene i dejen, og dels skal de ikke stå og hæve over flere omgange
hævningen hældes dejen ud på et melet bord og trækkes ud og foldes. stilles til hævning i to timer. Efter anden hævning lempes dejen over i den varme gryde og bages i
Jeg bruger både koldpresset fedtreduceret nøddemel og glutenfrit mel til bollerne, det sikrer nærings- og proteinrigerige boller, og det giver en fantastisk smag
De er lækre at spise lune med smør, eller kolde som en snack dagen efter. Vær opmærksom på at en dej med et højt indhold af kerner vil føles ‘våd’ under æltning, da kernerne først opsuger vandet under hævningen
en tung, men lækker, svampet og chokolade fyldt choko-bombe, som egner sig helt perfekt til en kold og regnvåd efterårs dag, hvor varm kakao, stearinlys og lune tæpper er taget i brug